[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (23) C J組已成Condom

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Agit (아지트) means 'hideout' in Korean. It represents how these concerts are meant to be intimate and special moments between fans and idol.
咁其實小婷係咪即係大家都當廢票咁投
ok thx
馬面同團真係搞唔撚掂
老實講但係佢做c肯定第日個團多人追過親生女做c 我唔介意佢捧得咁出面 又或者話我寧願佢捧采炫都好過韓c 但係直接最後嗰集先做到佢上第一得唔得 事後鬧俾人返賽果已定都實際啲啊
感覺mnet想最終出道係咁
1.韓c(中期唔俾登頂住費事俾人話造假)
2.金采炫(本身可能覺得佢concept最適合做c但係中期爆咗出嚟開始有人反就唔俾呢個機會佢)
3.崔有真 (出過道點會俾你做c 個排名高過前幾次敷衍啲粉絲就夠)
4.姜藝書
5.沈小婷(中期試過跌出過9順理成章地將佢放返喺中間唔會好假 仲可以俾返韓國人做c)
6.舞白 (點都要救翻個有實力啱concept嘅外國人)
7.金秀妍 (斷估純粹想展示planet pass嘅用)
8.Yurina (話題度 cp)
9.徐永恩 (感覺總會有一個本身排高位 但要懶係有個逆轉跌到啱啱好出道)
其實咁玩法
撚鳩觀眾仲多個造假
其實48只要入佳恩同唔入曹婦
根本冇咩人會屌
Mystic 新女團好似暫定有金秀妍
公司應該唔會俾佢999出道掛
而家8k 邊一兩個會打落黎,金秀妍都幾大機會,另外雖然個個都想馬面out ,不過佢d鐵票真係幾硬
笑死 global女團喎
最後冇日本妹出道
我說反mnet同On9團反到解散
(唔反無辜靚女)
老細ig係咩
前幾輪韓仔票好似1:8?
咁樣刺激下再加埋換票
越多外國人投
韓仔d 票分分鐘唔止1:10

韓仔民族性強 九成投番K
C2C3原先仲自相殘殺緊
而家原來C1都唔穩

反映之前限Cell同限國際投幾on9
Imfdm
Del撚左story 琴晚個story係呢段野
https://youtu.be/EzWNBmjyv7Y
采已夠票 含淚轉投波
靚過韓屎十條街咁囉
金采炫個樣都有啲智障原來
呢三個傻妹
綑綁投票焗住投C組
個個都選沈小婷
一one pick就投返自己鍾意嗰個
國際觀眾都幾灰
投足全程都未必及得上韓仔投一票

全力支持小光
我係韓國日日用2部電話投 仲叫埋我fd投
咁都入唔到就屌你老味mmet
你一票=我地9票
舞白14?
好人一生平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞