[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (23) C J組已成Condom

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Zuzuzuzu
金采炫 is on the next level
myah身邊總是有真
追星成功
係咪mnet發現c組全組唔啱新女團風格 全部唔要
我教佢
嗰個係海外fans搞,今日先開始換,加上唔係韓國票,作用冇咁大不過我上網睇好似mk恩有同油b換,耶穌同nct127換,舞白都有同itzy換。

唔好攞馬面同佢比
好心班大劣人 係咁鬧mnet造假 話韓國人玩唔起 搞到牙婷1跌16 講真 佢播個interim出黎比你睇咪算好囉 個個只係識屌 又唔行動 眼見個個投藍毛牙東 冇乜人投牙婷 個個以為佢穩 抵啦 都係反映緊比你睇個現實渣嗎
之後宜家轉投牙婷 結果齊齊唔入
真 去到op韓國人緊係投返k group
咁都好瀨佢哋
真 如果個個轉左投牙婷 隨時個團變9k or 8k1j/1c
馬面同權恩妃換
今次大劣人真係鬼打鬼
佢地都唔知投邊個好
好睇了
每人得返3票就決賽 真係好少
節目組投票機制玩大左la搞到Top9 8個K,呢家出中期排名催票最後可能得711,純粹想有個交待,好奇韓國投票者呢刻有咩感受
倒不如一不做二不休,索性9個K算數,睇到呢個中期排名都覺得噁心
馬面真心不了 覺得就算佢出道都要剪陰縮面
agger寧願9K算
投條撚
唔好 做下好心放過波啦 唔想到時抽中馬面韓C小卡
J 光 百合 舞白
C 小婷 牙東
K 有真 耶so 金采 徐海(實在mmd韓c)

真係可以拎黎燒
好能想色爆小婷
其實 A9IT點解?
唔會係團名掛?
https://youtu.be/d9cST5hmmS8
準備900硬食馬面啦你班仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞