【I/A/DMM】 Ragnador 妖怪皇帝與終焉的夜叉姬 (1) 10/21 8pm配信開始

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Google Translate Confirmed
校對都唔做直接用
諗起以前啲老翻中文GAME
佢應該唔支援中文,唔知點解會機翻,可能遲d 會有中文版掛
一定係中譯條team中武肺
同日本遊戲公司交過手 係好19

呢間點睇都係細公司,邊有budget搞多語言仲要校對
佢之前有段片講過話而家整 game 通常都要10億,中國既話開發費可能會上百億,佢自己隻 game 就29億,話要同中國 d game 鬥無咁多錢唔掂
感覺佢會有台服同國際服,所以整定中文同英文先
黑騎士都有台服但摺左
聽下好啦,日本d it公司遊戲公司都好懶,同好慢

階級觀念太重,基本上係睇製作人掂唔掂
估唔到有4GB數據咁多
巴打早d 瞓先啦,唔好再 loop 介紹片,點 loop 都未開 ser
不過順便補充下社長講既野,玩家 lv30 以下免費轉 ser,但每轉1次有30日限制,所以實際上新玩得一次免費轉 ser
另外可以係首頁刪除角色重刷,玩過一次教學打後都可以 skip
https://twitter.com/kuro_naoshi/status/1450864098413985795
教埋你刷首抽
原來個個字係tutorial 長知識了
LM支持有心的樓主
仲有黑貓巴翻譯整合資料
呢d其實幾好 知玩家要刷 簡化左個流程 刷到啱先開波 唔洗浪費咁多時間
aim 面具共菜 同 蒙眼李依
https://twitter.com/Ragnador_GRAMS/status/1450879034397655044?t=gn7wjdHnRN15b-MnymVV_A&s=09

後悔可以免費改一次player名

guild名先到先得 唔可以撞名 可無限改
肥巴開公會未
開左 叫男人湯丸 快入
改名啦 唔改無人入
湯巴大名衝出香港大家鼎力支持
已經變左基本功能
仲唔夠臭咩依家
咁咪幾好 某啲驚係刷首刷百般刁難玩家
唔知有咩好處
倒數唔夠12個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞