apple music真係好廢

119 回覆
65 Like 108 Dislike
https://www.tunemymusic.com/
用呢個網站啦
可以由Apple Music全部嘢自動轉去Spotify
Spotify去Apple Music都得
Tidal Deezer 乜柒都搞到
利申Tidal Family用家
Apple 有乜服務係唔廢?
用開有線耳機
好撚煩 腍變lenient
仲要encode先可以hi res🥲
TIDAL HIFI / MASTER 用戶路過想問吓
iTunes (買)係咪全部 256Kbps (320Kbps?)AAC?
Tidal Store 有MP3 / FLAC 揀 (後者係貴啲)

申:
* Tidal 聽得過幾千次嘅嘢會去買,因為總有落架一日
* iTunes / Tidal Store / DSD都買過
已更新,都係咁
老屈人抄歌幾時道歉

屎當真「跌野唔好搵」抄歌無落credit
https://lih.kg/uMkgJoX
apple music , tidal , spotify 都有...
你試下再扮女人
spotify hifi 好似話年底上市
忍多排
用aeon jcb join咗amazon music unlimited 試下先
手機
原來唔只得我問題,我都update左上ios15,都有時係咁
較番唔係 dolby/hi-res 就冇問題, 我估可能係個 file 太大, 未 download 得晒落嚟
但係啲歌明明下載咗,真係話下載咗嘅歌唔係save係手機?
mac apple music 可以一次過揀超過一首
跟住get info 改歌手名就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞