apple music真係好廢

119 回覆
65 Like 108 Dislike
但成個apple ID要轉晒日本,又唔可以同香港ID既屋企人一齊用family plan
超on9

YouTube music起碼可以成個app轉晒日文,啲名就出番日文
基本上為咗聽日本仔就要半放棄download 香港app 你要download 嘅話要轉返香港
但你apple music嘅離線就會無咗
所以我依家惟有用YouTube music聽日文歌
想share歌到ig都唔得
一定要人連埋歌詞share

屌你老母想轉spotify 但成千首歌

咁多歌?痴線架?
係屌佢
咩撚野魔力紅
用musixmatch 聽又會出日文架喎 好過癮
垃圾apple
真係好撚煩

大把app轉playlist落spotify 啦
google search下啦
share首歌都造作?

咁ig可以攞黎share d咩
thx
真 勁戇鳩
啲廣東歌變英文

無得app內搞語言真係wtf
不過YouTube 都差唔多 有時啲英文片佢比中文title 我睇 超奇怪
後尾set 返language 無野了
咁人地想顯示自己既存在價值,生活態度呀嘛
Apple Music 最大問題係我間唔中要轉 account download 其他region嘅app
但一logout就會delete晒 downloaded songs
搞到次次都要再轉返原來account再重新等成個鐘download 返
有無人有workaround
我無轉account 乜都無做都有時見到佢uninstall晒全部downloaded song
On99
搞到我要喺電腦iTunes度逐首逐首改返啲日文歌名
https://is.gd/ZblP2C
App Store 有 app 可做
近排成日播得15秒就自動停左,似中Bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞