iPhone 13/pro/max/mini 手機套/保護貼 6

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
Casetify係垃圾 狗也不屌

除非你想拎部磚頭出街

上個post最多人討論:

皮: 官皮, nomad , nation union , uniu

(皮質手機殼清潔上會有一定難度,絕對唔可以用酒精

透明: Clear case, AJ, Catalyst, Spigen , Uniu

(透明殼如果要有MagSafe 功能,就一定要揀中間有個圓圈嘅,美觀程度大跌)

保護性強: 犀牛盾, Catalyst, UAG

(Catalyst 粒靜音制好好j )

Mon貼: imos, hoda, 閃魔, 究極防禦, Belkin

(豐儉由人,有錢當然係貼藍寶石最好,冇錢嘅話閃魔都係好嘅選擇)

另外MOFT MagSafe 產品(phone stand /wallet 都好多人討論)

上個post有罵戰大家交流吓唔好咁大怨氣

繼續討論
有冇好嘅鏡頭貼介紹?
都係Hoda / imos
hoda係邊度買?
旺角星際
咩價位
閃魔張防偷窺貼唔掂
四邊都唔係最盡 會入塵
另外貼完後個mon又黃又無咁靚
有無其他介紹
可唔可以將https://youtu.be/JNEnsWT7q8o
送係頭post
唔好再叫人買全包圍imos。除非你玩裸機
我pin 咗你先 下次開post 再加
我用imos 配官皮無問題
佢無測到官皮唔評論啦
你確定個殻無夾到imos?邊有可能無。唔係點扣實部機
我用caudabe都冇問題
BTW, 點解1樓透明冇左caudabe, 之前明明有
官皮內彎極少,電話裝咗正面依然可以見到個不鏽鋼框
除非張貼係大張過個本身個moon先會頂到
多左盒全新imos 13 Pro amax 藍寶石mon貼 同天峰藍色鏡頭貼
有冇巴打想收?
https://t.me/lihkg_notepad
devilcase

feel到佢個保護係唔錯, 但真係有d厚
都係tpu case. 摸落去同ringke spigen d case都係同一隻膠
都係買ringke算.
邊度有得睇
觀塘
https://www.urbanarmorgear.com/products/plyo-with-magsafe-series-iphone-13-pro-max-case

UAG 隻全透明 MagSafe 款有人用過?易黃嗎?街賣成$400
有人用緊imos藍寶石嗎? 係咪真係好正
好大舊
好似有巴打post過一跌就爆
係淘佬淘左閃魔落黎聽日到
睇下係咪如你地口中咁滑咁正先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞