Batman 咁撚瘦

299 回覆
27 Like 232 Dislike
DC有料玩獨立電影
但真係唔好玩宇宙觀, 點追都追唔到Marvel
泰臣又唔係淨係操肌
Robert Pattinson 都1.85m啦。。。
ben 肥就梗

漫畫任鳩佢畫 但無ben咁肥

睇下 j lo會唔會改造佢

翻撻核突之最
重點係磅數差異
兩個李小龍咁fit既人, e.g. 100磅VS200磅
赤手空拳除左打人體弱點, 100磅正面對決點贏
其實咁多Batman 漫畫實有幾個似
https://youtu.be/g7K-0UQeRnY

47歲嘅佢 肉量同體脂仲好過佢當打之年

荷里活,IG fitness influencer嘅嘢,睇下就算。

西方對類固醇藥物已經係濫用嘅地步
明星叫短時間內增肌拍戲已經係常態

唔係話自然地冇辦法操到呢個地步
只係唔會係幾個月內
無返10年八年,加上優秀基因,普遍人係做唔到個地步
Kumai 依家好撚chad face
真係唔使個個超級英雄都咁撚大胸肌,想睇返啲鋼條啲嘅身形
又唔駛十年八年,三兩年ok
咁都瘦
cls連登仔
睇片似謎語人做主要奸角
可能今次個故仔係玩Zero Year 呢

不過Year Zero 都好大隻

導演講左今集唔係玩起源
個故仔你睇番前晚貓女訪問係有講到
日漫好多時細路做主角
現實好難有咁型嘅細路
搵個佬做又唔啱feel

而且好多作品背景係西方
又唔係西人做 搵返自己人
結果變晒cosplay
啲設定返喺日本或者東亞嘅真人版相對冇咁奇怪
DC唔好咁大想頭搞大集合住,做好個人電影先啦,唔係跟Marvel一本通書走到老

咩Snyder BVS JL全部死哂係諗得太遠間硬想連去不義
因為日漫本身造型都好撚誇張,所以永遠一係唔夠似一係好柒
屌bane係漫畫入面本身就大隻過batman好多
你唔係期望batman身型會大隻過batman呀嗎
就算christian bale都無大隻過tom hardy啦
咁樣Bane淨係用手指頭都打到佢仆街啦
屌bane係漫畫入面本身就大隻過batman好多
你唔係期望batman身型會大隻過bane呀嗎
就算christian bale都無大隻過tom hardy啦
呢應該叫鋼條身形 著甲先顯得大隻 啱啱好

其實過去好多代batnan 都係官仔骨骨 有錢公子 唔係粗碌大隻佬喎
但係tom hardy太矮
睇條trailer 執頭髮跌咗落嚟 有啲石內卜教授即視感
仲要咁多人like嗰下好笑
有無人覺得個頭套有啲怪? 不過身套甲最還原Arkham knight
曼德拉效應
絕招係咪拮人腳板底
比人一拳一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞