Batman 咁撚瘦

299 回覆
27 Like 232 Dislike

Cls 俾啊Ben 叔一拳打死
邊有可能俾佢唔做gym 拍Batman
本身仲好期待
Who
Rolan三部曲先係真正Batman
Robert Pattinson
漫畫先係真Batman
同joker 身型差唔多

但係每次有新Batman 電影都好期待
尤其好想睇Batman真人造型
今次套甲好型
佢身高都掂
屌 個身型咩事

呢個係出道第一年嘅batman
而且今次呢套主打偵探風格
我覺得冇乜問題
同埋睇返呢度咁樣都叫瘦?
人地特別減磅

批鬥撚又搵緊位入
你講嗰兩樣我都知
但係佢year one 已經係咁

遊歷四海學完武術返嚟
我本身期待緊佢好似美隊咁
接完套戲
好似Chris 由火人練到美隊咁
係你諗錯隔離姐邊個話batman玩大肌肉
我會prefer今次呢個版本會同以前完全唔同
即係初出茅廬會迷失自我
同埋做事比較暴躁個種
至於身材 我覺得已經足夠
最緊要寫好個劇情
如果唔係真係大撚鑊
除左Michael Keaton及Christian Bale,其他全部都係垃圾
真嘅 劇情唔好好似Ben 叔咁
咁各人唔同睇法嘅
我主要睇劇情 身材呢啲
難聽啲講句 就算佢真係冇操
有特技化妝同埋CG都搞得掂啦
更何況Robert仔又唔係真係咁瘦
Who撚個Rolan
Cls batman係真係好大隻啊
Ben肥啲望落大隻啲啫,單論肌肉量兩人可能差唔多
但係Batman係真係大肌肉㗎嘛
Robert Pattinson is approaching the role in a different manner. Refusing to succumb to pressure to bulk-up, Pattinson hasn't been doing the workout programme that was provided to him for the new Batman flick. Neither has he been following the personal meal plan given to him to prep for the role during isolation in his London home.
啱啊 batman本身都係不斷reboot
如果冇特別啲嘅風格
咁基本上好快又要重新reboot
重複重複又重複
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞