被Mirror轟炸到疲累

114 回覆
467 Like 87 Dislike
冇留意廣告
成班自稱黃絲濕撚哂想幫班代言藍店既鏡狗含撚
仲未有鏡狗仔入黎咬人既?
你真係信 viu 無出錢捧過mirror ??

呢D根本係 viu pr 吹出來
想令人覺得 mirror 靠自己實力紅
你都弱智既 市場有supply n demand
你俾到第2隊好似佢地咁入屋既 咪唔洗見到佢地囉

VIU 打手將會全面進場
呢個電視台最撚慳嘅係錢 真係有深入睇過就知咩料
可能我太毒
我睇到你話就嚟識曬12個人先知佢哋有12個
我一直以嚟淨係識M記廣告嘅姜濤同埋BL嘅Anson Lo
如果計埋識個名唔洗認得個樣都淨係識埋Ian同Edan

就好似我之前一直以為error得3個人咁
問題佢地憑乜會紅, 最紅果幾個, 身高得17X CM, 但宜家呢個身高係香港可以講係侏儒
果個最好既AL更加得個174CM左右, 個情況就如著左龍袍唔似皇帝
香港至中環係咪有佢哋啲廣告
今朝返工俾前面兩條影相友塞住咗
紅無話憑唔憑咩,有時就只係天時地利人和,例如20年前既twins,近年動畫既鬼滅咁

但我都好明白睇得多到厭既感覺
咁岩食正肺炎條水
比佢地再早多幾年出道應該極快收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞