被Mirror轟炸到疲累

114 回覆
467 Like 87 Dislike
重睇講緊啲咩啦唉
返到屋企個廁所都有Mirror
q3 我r撚哂頭 有才華
真係好撚煩 以前都欣賞 而家直頭unfollowed個16位 搞唔掂
次次禁入payme 隻大陸姜都會彈出嚟
無講又話人係毒撚葡萄
講係女人又俾你話當盾牌用
一早到黑周街都係都叫少少?
你唔出街架?
直頭好撚煩,mir佢老味
啲歌成日比班fans洗到係歌apps ranking長期霸住頭十位
好撚煩
依家真係周街都係 仲要啲廣告集中曬最紅個幾個 變相見極都係個幾個人
兒登loser真係越黎越痴線
呻完出街繼續睇到
唔使出街都周圍都係啦,全部平台都有佢哋想避都避唔到
現實係咁 你上連登屌鬼都無用
對身邊事物敏感呢樣野要戒
唔係話你問題 而係就算知道呢個風氣係咁
你又可以做啲咩?
其實有冇諗過
根本唔係 fans落廣告, , 而係佢地背後既公司落

即係間公司 扮fans 落廣告, 然後造勢 造到好似好受歡迎咁
跟住其他女人 羊群心理, 就會追埋一份
係. 打個比如, Viu/鏡係賤狼外交, 班鏡粉係大劣賤民咁, 見到咁aggesstive就覺得好勁, 周圍打飛機出哂水, 邊個唔鐘意就話你唔正常
所以??你夠成日見到自己老母啦
我真係未見過有自己興趣既人 會比呢啲野煩到啦
好煩, 本身唔反感, 但明明唔好聽又要不停播, 覺得好厭
同生活息息相關嘅野都叫少少野嘅話, 想知你平時有幾精彩. 而加講緊周街都係Mirror, 所有野單一化, 你就扯去生活枯燥
冇架啦, 上黎嗔兩句, 避唔到嘅就好似樓上咁講等佢過氣, 希望出年移民唔使再成日見到香港啲低質娛樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞