[打怪升呢]仲有冇多人玩既MMORPG?

108 回覆
3 Like 1 Dislike
有無人有玩過 翼
後尾好似改左叫夢之飛飛 真係好好玩
救世主之樹可以玩住先
玩到300LV就差唔多體驗曬技能就進入課金領域 重複刷副本階段
到時再棄都唔遲
隻game低LV時 自己砌職業bd幾有趣

無人理

明明又打怪升LV又有副本比你刷 樓主仲叫哂春無機打
同求
玩緊星夢私服都幾多人玩

係咪藍貓?
有無人有玩過 翼
後尾好似改左叫夢之飛飛 真係好好玩

第一代係FLYFF
BTW 好似係私服
pso2日SER
Gw2 wvw
真正mmo

啱啱開ser玩,之後嗰ser成個死城咁,lion arch都見唔到乜人,之後玩到lion arch毀城就冇玩。
唔知依家重建成點呢?
楓之谷
救世主之樹可以玩住先
玩到300LV就差唔多體驗曬技能就進入課金領域 重複刷副本階段
到時再棄都唔遲

無人理

開ser頭兩個月日日爆肝玩 玩到悶
gw2 如果有fd一齊玩唔差,不過我都afk左兩三年
PC玩開嘅都執晒
手機嘅The World of Magic都唔錯

當年一出時玩係唔錯,我諗佢依家有心文我都會想玩返

好想玩,
但唔想睇英文

好想玩,
但唔想睇英文

開頭係唔慣,睇睇吓就順眼

好想玩,
但唔想睇英文

主要係多人玩 百幾人一齊打world boss好正

好想玩,
但唔想睇英文

主要係多人玩 百幾人一齊打world boss好正

我當年毒玩都覺隻game設計得唔錯 遊山玩水角成就 路邊隨機任務 個世界又大
玩緊pso2

Pso2冇fd一齊玩好難捱
一齊玩elderscrolls online
最近誤打誤撞去左玩上古卷軸online
真係好撚好玩

另外黑色沙漠都唔錯

本來想試

見到原來同黑沙差唔多即係唔洗試
仲有冇巴打有玩gw2
救世主之樹可以玩住先
到時再棄都唔遲

無人理

開ser頭兩個月日日爆肝玩 玩到悶

玩救世者之樹不如玩仙境傳說
FF14
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞