[打怪升呢]仲有冇多人玩既MMORPG?

108 回覆
3 Like 1 Dislike
ff14 畫面靚 多野玩 都多人玩
不過pvp好難排 無咩人集中係呢方面
我玩緊runescape
不過都係單機玩

old school?
我玩緊runescape
不過都係單機玩

old school?

新版
重拾返啲童年回憶
熾焰帝國2
熾焰帝國2

部機太廢 有少少lag
wow
古龍
最近誤打誤撞去左玩上古卷軸online
真係好撚好玩

另外黑色沙漠都唔錯
瑪奇
真係好撚好玩

另外黑色沙漠都唔錯

但係呢兩隻係咪都要勁機先玩到....
同求
同求
真係好撚好玩

另外黑色沙漠都唔錯

但係呢兩隻係咪都要勁機先玩到....

http://www.geforce.com.tw/games-applications/pc-games/elder-scrolls-online/system-requirements
https://www.blackdesert.com.tw/Data/Down/

上古卷軸我未玩過 答你唔到

黑沙就
台伏「優化」好差
同樣嘅spec 啲fps總係比其他ser低
遊戲性方面 組隊打怪升lv係有
不過臨近覺醒(你當係佢二轉喇) 一堆人吹奏緊「覺醒完夠力緊係自己一個農怪喇」
而且無副本 即係無雙割草式pve
生活個堆唔多講 兩隻字總結 掛機
還我龍族
唔怕蝗語可以去玩天刀劍3 依D 大陸驚
多人玩到你唔信
瑪奇

GW2真心不錯,都識得有香港人玩,但多數都入晒去台灣公會
講真唔介意畫質
水藍魔力都好正
魔力私服 長期多人玩
玩緊pso2
打怪升呢係咪已成絕響

等緊 ashes of creation
仲有冇人好懷念以前組隊洗副本既日子
懷念神之領域個遊戲模式

真·組隊打怪打王打寶

會死人禁到手指抽筋信賴補師

而唔係on99入到副本禁幾個制咁玩

以前楓之谷難升到乜春咁打怪好無聊都覺得好玩,人大了感覺唔同了

唔知nexon幾時可以再出返呢d game.
佩里斯搞左幾年都未出世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞