[秋冬] 衣著討論區(14)

550 回覆
5 Like 7 Dislike
唔係全身都oversize…
唔通上身oversize下身skinny咩
其實我覺得當全身都係oversize,你果件oversize就唔係oversize
第一眼望落去就係一個大肥佬,因為根本睇唔到本身個body shape係點
今日見到好多女仔著Boot
點解一定要睇到本身body shape?
oversize 都唔使點睇body shape喇
大胸肌大手臂撐到貼哂咪仲怪
就咁膊頭夠橫已經好好睇 當然唔可以好肥著喇
今日年初一 uniqlo都有開
淺色/米色開胸冷衫點到搵 (u記冇)
大家點睇natinal geographic呢個牌子
款我就覺得幾好睇,但係質素如何?
想保暖嘅抓毛絨外套係咪都係買返north face/patagonia好?
但係呢兩個牌子香港買嘅款都幾柒
或者有無啲類似咁嘅戶外牌子但係casual 款?
最後機會拎厚褸出來的日子
ok呀 呢幾日都凍凍地
MA-1?
同其他長羽絨
見到好多人拎長褸著
唔洗做gym成身都大隻左,勁好睇
上左去 Alpha Industries 官網買野
搵到 promotion code 入左有85折

https://alphaindustries.knoji.com/promo-codes/-sc-15-off-storewide-at-alpha-industries5/
典解仲有人認真回
樓主今年被人起左底
中大政政 Best5 30分
屋企人係政治學世家
中文大學政治系就收佢做學生 ,番學9up 同上連登
日撚日開post 講司徒華獎 唔會遲到
仲有人陪佢
巴打 依件點洗? 可以機洗?
佢寫機洗就得
hoodie條繩一邊長咗好多一邊好短 你哋會點搞?
狂扯短個邊次之後慢慢沿住帽邊鬆返佢囉
咁貴買左返黎唔岩會dum晒春 又無得試
好耐無行Uniqlo 近排出嘅呢款恤衫好似幾好
巴打會唔會考慮換手機
啲料舒服
款係幾靚
好似愈黎愈多人著
有冇人知道邊到有幼身頸繩賣?就咁一條黑色嘅繩
想問下有冇人最近係dot-st.com買衫?
唔知點解狂俾佢cut單
每次俾完錢隔幾個鐘就cut單
試過轉信用卡( Master / JCB )
試過轉集運都唔得
都係想上網買件衫啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞