[秋冬] 衣著討論區(14)

550 回覆
5 Like 7 Dislike
有乜好襯⋯⋯
恤衫冷衫西褲⋯⋯
試下search #ametora #ivystyle

之前fashion post 有巴開個post 介紹設計師,你可能望望
呢個係好問題
所以我先問
你去隔離個老野西裝討論區啦

入無印執返套求其加條褲+dr martens 就脫到毒
上年件+j bomber jacket真係好靚
好後悔無買到
想問邊到有修腳chino買
唔要束腳同有花巧野野
U記啲cutting就好怪

同埋邊到有類似呢啲外套賣

係淘寶搵到類似圖
想欣賞下巴打點着衫
想睇吓巴打你到底有幾young

尊重下
你D style同老野討論區一模一樣
果到教埋你邊到bespoke
依到窮撚幫唔到你
simple 老西路人甲style
我想欣賞巴打你有幾young幾新潮姐,學下野呀嘛
https://www.uniqlo.com/hk/zh/stylingbook/pc/style/30012415
正常一套uniqulo都好過你果D style
無論顏色配搭
巴打我想睇「你」幾young幾新潮嘛你俾我睇摩道相做乜呢我係垃圾,我係老野,我黎跟巴打你學野架嘛
咪俾你睇左我衣著style囉
full set uniqlo
定係你想睇我樣?
sorry我對男人無興趣唔會對男人自貼
你同你班西裝友搞啦
你唔貼你自己個execution 出黎我點向你學習呢巴打?實在太欣賞你呢啲有觸覺又有膽識既年輕人所以先想跟你學下野。BTW呢位咁年輕有為既時尚青年才俊借問聲今年貴庚?
咪成個怨婦咁追住含啦,係到污染個post。
我都講左跟uniqlo去執,我自貼把鬼啦。
我貼果D至少個model著得好睇
你貼果D鬼佬都窄窄地
欣賞你當然要追鏡咁追btw我貼左啲咩鬼佬?
Btw你貼嗰啲唔係叫個Model着得好睇,而係個Model本身好睇我唔使你換過油頭毒撚頭落去,淨係遮住個頭陣毒撚除都已經隔住個mon都聞到嘢
至少正常LOOK先
好似你果D咁碧咸都未必carry到
你鐘意啦你說的都是對的

不過我仲以為你講classic menswear係老嘢嘅時候,會俾啲咩有啲新意既野出黎,原來又係講u記,唔怪之得除左某幾個區之外香港一街都係一式一樣樣。
其實巴打係咪覺得呢d classic老,u記年輕人feel新潮d?
呢兩日開始見到好多女仔著長褸 有乾濕褸同韓國嗰種 漁夫褸就少啲
琴日見到個女仔著baby blue suede coat,好撚charm。不過我諗身材好都佔左好大因素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞