[Edouard Mendy] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我唔覺得要鋪天蓋地咁怒屌,後面比人圍攻有甩漏我覺得正常,但進攻問題一路喺到,橫向轉移可以做得好啲,half space對面有身體優勢要點避,呢啲唔係今場既事,唔改善始終會奶野
Even琴日捷果球入波 佢都一早入中路禁區頂等射
杜曹啲前鋒係用黎拉位同出波
真正射手係班後場

天能足球
下三場英超對諾紐般三隊今季未贏過嘅榜尾
會攞哂9分定幫人起機?
code呢
上面有Ching不斷拎車進攻流暢度同猁鏝比真係痴線
高普、哥狗教左猁鏝幾耐

高普帶猁都輸過2次盃賽冠軍先上到力
哥狗第一季帶鏝都踢到俾人百屌先成材
杜曹教左一年都冇都捧左兩個盃算好勁
不嬲進攻都係要時間tune
固定劇本
前半場55波
獌黎緊六場會對晒傳統big6都唔知點捱 上年啲人重係到拗ole 林伯 牙達邊個名叔最勁 而家應該發現同名叔比根本冇用 因為全部都唔夠班
哥狗第一季比干地撚到狗咁
用左兩個Preseason先開始有form

杜狗嚴格黎講得半個,班主力去撚哂踢歐國盃,開季前一兩星期先歸隊
佢地以為整套form出黎=玩Fifa set custom tactic

Set左個engine識自動run
而且哥狗係教之前幾個月已經知會教鏝
可以提早度定橋,一到步就可以實行
又咁講,獌打強隊會無端端上身,呢幾年都嬴左鏝幾次
派ching相信杜曹派?
杜曹都幫盧卡古諗左好多戰術 打個和ok?
諗左有咩用
條友開季都未到
杜狗用手制黎控盧sir?
相信杜曹?
https://twitter.com/cheiseacomps/status/1449520469011488773?s=21

切真係好撚勁 修已經可以彈鐘了
青空嗰套未搵到
虧佬成日腰傷
高普第三年去到季尾重俾人笑緊隨時四大皆空 鏝就本身買人同踢法都係為咗等光頭佬黎教做準備 而杜曹教左一年都冇 連齊人嘅pre-season都冇 卡古都係開左季先買到 咁嘅情況下想踢到水銀瀉地進攻足球會唔會太痴線
幾驚佢噚日會俾對面整傷
權宜之計多過咁做真係有效率,我覺得
後場參與進攻就一路都有講
但變到依賴第三排既後上去finish the play
係好奇謀既做法,唔可以長做
因為後場個skillset始終唔係嗰回事
沙利多謝你
Ole教波真係好似打FIFA咁
用同一個陣等班識踢波嘅人好似AI自己走位製造機會
下半場就DM FW CF位換位各一個
最近買咗FIFA22試咗用獌打咗季
發覺琴日場波啲換人同我差唔多
下 呢到班人都以為教波係咁
你咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞