[Edouard Mendy] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
屌你啊 你同fifa22 d龍有乜分別
認真我睇過車咁耐都未見過比人咁樣攻法
仲難打過12疤,21鏝同21痢
我地一係就泊好哂企好哂淨係比你喺禁區射
一係就好似Sarri Ball同撚伯果陣咁晨早失咗
成日話對面隊啲龍臨尾上身搞到我地失分
今場好似我地係弱隊咁上身搞到對面冇三分

不過睇結果傷哂中堅都仲有得贏算係咁
希望下三場對三隊未贏過嘅榜尾唔好搞到咁
鏝城得 但歐戰好柒
今場我收貨喎 有乜好內戰
你地覺得mendy傳奇d定kante
2個都係未黎英超前都係d不知明黑9
之後依家係自己個位置上都叫得上世界級
佢地下半場好似食左藥咁係咁衝上黎, 但係組織又唔亂, 同埋佢地連手榴彈都有, 即係話你解圍之後係冇得休息, 壓力更加大
你需要知道理文是一支偉大的球會 我非常尊重它的歷史
靠文迪 講佢冇嘢可以內戰
Mendy經歷傳奇d
歷史上無乜黑鳩龍係世界級
一定係mendy啦
kante都係李城打起
mendy黎之前真係不知名黑鳩
未黎英超
咁起碼李城呢d球隊就係買法甲野
刮彩票
但mendy係一黎就跳左去車
文迪嘅表現,係隨時可以令車一季之內比預期攞多10分,但呢個唔係健康嘅現象

只要文迪上唔到陣,好似尋日嘅比賽,車會由攞3分變輸波
車區怨婦最啱食曲奇皮,食到岩岩慚慚
好彩好似呢隊咁踢嘅英超隊唔多,而且我地都叫攞咗3分
Mendy 要頂替全球最高身價嘅龍 壓力大到
唔信Kepa?
睇完呢段片 覺得佢上年成年 包括外借富臨 都係一個恢復同埋準備嘅階段
中度啱你多啲
好波
車狗已經有件醫極都醫唔返
100%mendy 佢未黎個陣我真係心諗 who?
唔係唔信佢啦
係文蛇太撚勁
Kepa有被動技 吸世界波
可以睇多兩三場先嘅
我地贏得好夠運+靠文迪單天保至尊
但我地以往又何嘗唔係試過踢得好但比隊面龍上身搞到失分
如果魯Cwa出返嚟仲係攻不銳守不穩咁就幾麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞