[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (22) Goodbye and thank you韓C

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
等睇攬抄組出道 成班76
返到中国就會高調返架啦
唔理大家鐘唔鐘意茶冰同牙東都好
佢兩個真係為套野生色不少
最近呢幾集冇晒D 金句 又唔爭又唔搶 真係悶死 (藍毛個個被master 換part 唔計)
你擔心你韓屍登唔登到基先啦

佢好似好頹咁
無左main vocal呢件事未反映晒喺票數度
韓票分分鐘繼續跌
之前有巴打都講過
成個節目啲鏡頭唔係去影佢地點努力練習 點樣慢慢成長
而係用晒嚟影佢地點爭part搶隊長做 之後放大佢地表演嘅缺點
成套嘢變到好似啲八婆劇咁 一係就懶團結懶勵志咁 一係就撩交嗌 嘈完又要扮冇嘢咁
大把有實力嘅選手鏡頭都唔多個 全部用晒嚟剪黑材料谷收視
仆街mnet用咁多心機搞事都冇人睇真係抵撚死
為反而反無意思 KJC三組都有老鼠屎係多定少姐
唔同油多戀又無份拖累咩
其實睇完之後最大得著係覺得cherry bullet d女女都唔錯
但三條女好似次次都係out前邊緣入圍跟住out嗰集低位out咁
感覺班觀眾唔係好buy佢三個
咁搞可能返去cb都增唔到幾多人氣
有d慘
睇到就眼火爆只可以用黎形容Shoot team 去韓屍屋企表演比佢老母睇
同埋去佢屋企人開既餐廳食偽壽司
其實有真都唔算穩佢同百合唔係差好多 如果唔係有ooo mission既90000票 佢應該係第六 之前啲韓仔票都唔係多可以打倒韓屍拎返k01既得有真咋
投爆有真!!
之前都有人講
好似Bora咁
唱得跳得 教人 好leader 學講中文
就係樣樣都好 冇爆發點
次次都當左係老馮
都唔係剩係得佢頹啦
第二組成組都想快啲返屋企咁 牙黃直頭連戲都懶得交
被淘汰嗰班好似個個都預咗咁 你估佢地真係唔知mnet做過啲咩嚟咩
有咩好爭
中國人同韓屍都係屎同屎嘅分別
見到耶蘇bb跌到咁
最後都係比mnet焗鳩住down左個垃圾app
個app成500幾mb但連開都開唔到
其實999已經好睇過idol school
jiwon 剪到變爭part嘅八婆
may 無鏡頭邊緣人
bora 又學中文又好隊長 都無乜鏡頭
節目組想要有反差嘛 冇爆點點谷收視
Bora實力咁穩定 如果佢突然走音就多鏡頭喇
一係就突然黑化 屌鳩啲組員再對住鏡頭講人壞話
點解仲有人想波返cb
出到道吸吓新飯點都好過返cb un腳
你估真係有人睇完999唔抵得波may Jiwon被out而做lullet咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞