[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (22) Goodbye and thank you韓C

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
係好撚遠
Youtube啲傻鳩仲係度話evil editing
喂你班友不思進取練得差得過且過又話人惡剪
人地team3成班邊緣人心態積極正能量
無人get到架 唔知禁多人投做咩
C組應該得阿東係惡剪下倖存嘅人
佢都係第一集嗰下咋嘛

但蔡冰兩次爭隊長、so rich 面對被換part 下發脾氣
都只係剛好正中Mnet下懷
唔發生呢件事 點會俾人剪到
手足你好柒字都打錯
車汪上水同MK恩出道二揀一你會揀邊樣
咁呢啲都係一單還一單
而家練ooo練過咁多次都係咁既水準又關咩惡剪事
啲人係又入惡剪數唔係又入惡剪數
事實上係練得差
天巴唔使嬲,下次打字打快少少就得
Evil editing? 果班講得出呢一句既仆街肯定全身得個屎眼識郁

你老母閪到今時今刻都唔認人地真係做得好, 唔認真唔用心係你地班主子做出黎, 唔好自己做得差就賴地硬 其實已經過左咁多個Mission, 要懶都唔係呢一刻懶啦, 懵撚又係自己攞黎比人踩
可摸以叫連登仔del 撚咗個comment佢
阻撚住晒
天巴唔洗嬲,下次打字打快少少就得
佢對住韓c打j已經打到冇力射空氣你仲叫佢打字打快啲
呀東今集係OOO係有令人反感 其1實大家睇得出May好似係隊長, 但係當有排練問題果時, 個個都有走出黎去呢樣果樣, 咁點解唔一早走出黎帶, 去到後邊出事就好似搞到May帶得唔好咁, 紗奈推May出黎送死又係一個唔知想點既位, 最重要既係Main Vocal竟然冇人想唱, 咁不如你地成隊番屋企算
日屍個樣真係好唔開胃
Get唔到呢啲樣
你餓死算啦
https://twitter.com/joyuriteam/status/1449399263083913219?s=21
幫手刷mv同投油,換佢地幫手投MK恩
油賣左8萬隻碟原來連登真係小眾
下個禮拜已經最後一集
出道應該快過上水

帶埋myah入黎睇韓C登基
耶撚全體上水
入能左999坑
利申 WIZONE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞