IT討論區(136) 我叫手巴我最屌

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
比IP password
唔比access key
Jodb delete左電話都重有call
我block埋, 但宜家每星期都打來1,2次
變左佢只可以係留言信箱留言
我都見到佢有留言
千祈唔好用日常用電話
果陣貪方便用左自己手機
邊間咁痴線
呢張冇得claim
屌,公司manager 仲多過班worker level,日催夜催,得3對手點催都做唔切嫁啦,今日deadline 又點,咁多聲氣不如落手幫我地

我已經揾緊工,再係咁未揾到工我都遞信,唔撈咪唔撈,睇你揾到人先定我揾到工先
做左IT咁耐,宜家先知「Java」同「.Net」程式員嘅分別

在芸芸職位中,現時程式員(Programmer)成各企必搶人才,ASL也正分別招聘「Java」及「.Net」程式員,前者需要負責IT項目管理,包括可行性研究、用戶需求收集、用戶體驗設計、UAT及平台支援等,並需要與內部和外部人員各方進行協調,以準備技術解決方案、提案文件和意見書等;後者需要負責整個軟件開發週期,與團隊合作開發相關程式及系統、執行應用系統分析,與各方緊密合作以發掘新功能等

https://www.ctgoodjobs.hk/article/%e5%85%a5%e8%a1%8cit%e6%a5%ad-programmer%e6%88%90%e8%a1%8c%e5%85%a7%e6%9c%80%e6%90%b6%e6%89%8b%e4%ba%ba%e6%89%8d-%e5%81%9aservice-provider%e5%8f%ab%e5%83%b9%e6%9b%b4%e9%ab%98/1228-24259?utm_source=211027_sales_post_ASL-programmer&utm_medium=fb&utm_campaign=fb_sales_post&fbclid=IwAR1Oom3ueus7SvF6IwSeS4se4U-KoPvmqyCz-5QvWufIbaRqhSfIbdxzm4E
佢無錯 所以title咪programmer
做ba同dev=同一個人
考到CCIE仲claim咩鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞