[TO放題] LA Lakers | Mamber Forever 討論區 (298)

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
一早講左湖人防守好撚廢,成日俾人屈3分
應該搵個後生識得偷球既人

而家係咪簽左Bradley
聽講呢條友防守好似幾勁,點勁法?
解碼:之前兩季呢我地一唔撚掂就掉入去俾AD搞掂啦,今季唔得喇,要分番個波俾隻貴價黐線仔黎玩。即係打咩?唔知呀,你邊有得估黐線仔諗咩既啫我又唔係精神科醫生。總之工友們自己執生啦唉我都唔知呀。

我心諗,屌你老母,守西書既縮一件入去已經夠你入面塞車,你weak side仲有邊幾隻可以射到三分??睇撚住你隻ellington/monk已經死左一半啦,無spacing入面塞車無位剷俾西書點打隨機啫?叫佢射三分呀?對手真係多謝晒。
請參考2019-2020 湖人
其實進攻問題真係死證
有奶不嬲就係搵佢做核心
但廢老老咗 又要多個幫手
先逼住要龜
級數完全唔同⋯
龜好多時真係見住佢一剷就知佢想上定傳
佢係中途改變主意會出事既人黎
你諗下用乜換先....
佢唔係搞屎棍
果年根本可以4比0直落4輪
(常規賽)
但湧都唔要仲有幾多貨仔
其實佢喺湖都係年幾前嘅事
乜依家啲運動員退化得咁快嘅咩
隊隊都唔要佢
係時運低定狀禸態和態度出左問題?
怕佢搞屎棍
佢同榮縮一撚樣
誇張咗
有幾場係真係贏唔到
AB份約係無保障合同,可能搵佢頂一兩個月,頂到THT, Ariza復出就waive, 如果留佢到今季完就要俾700萬人工AB
佢唔搞屎棍就算
一陣學撚埋艾榮d撚野就慘
700萬????
連tax見到 唔係人工
Ben Simmons was kicked out of today’s practice for no being engaged, according to sources. #Sixers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞