[TO放題] LA Lakers | Mamber Forever 討論區 (298)

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
又再等下個十年
我覺得龜同奶最尾都會拆開上架啦
如果Vogel 夠膽擺龜喺後備隊波就有得救
正選:ad 猴 奶 baze monk
Monk有啲持球能力可以分擔下奶

龜帶後備同只可以配一塔
俾佢打番巫果套
同埋ad打中鋒呢套根本唔work
佢打中鋒即係已經冇得周圍撲
外線防守今季又已經跌咗
佢打中鋒擺明想打撚死佢
Trade Irving過黎
就算pt打波都好過龜負價值
KCP冇咗冇問題,Melo 3分做到嘢,光頭仔走咗真係可惜,根本球隊好需要光頭仔嘅功能
留左隻傻鳩tht
依家仲要打唔到 禿係公牛打到曉飛
其實兩個都可以留,只要俾多啲豪華稅,大帝幫湖人搵咁多錢,嗰啲係廢紙嚟㗎嘛,學人慳錢
睇完覺得bazemore同上季Wesley Mattrew一樣,中大伏
呢度好似無咩人屌鼻屎魔
但條片講到一定要waive
Kent Bazemore says he's "still figuring things out" when asked if he's done enough to be a starter, and adds that he isn't always happy with what he's seen from himself on film. Says the effort is there, but doesn't like that he's looked like "a deer in the headlights" at times.
我願意用龜條命去換lavine 禿 波 番黎
https://youtu.be/A7UlsfdAgBg
哇 坦多兩年就有啦
年中出幾多呢啲所謂體能勁爆得分手
睇住先啦
回家啦 Ab0
In this moment
想要番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞