由幾時開始大家已經唔再用歌做電話鈴聲

523 回覆
744 Like 14 Dislike
仲用緊音樂做電話鈴聲

https://youtu.be/e2qG5uwDCW4
我send咗東京熱首opening鈴聲畀我個friend,條友係道德撚,唔知有冇用到
佢私下熟過你
震機解決一切 有需要先會再震
啲港女塞係個閪到打比自己
Sad but true
依家先煩
個個鈴聲一樣
一嚮我就精神有壓力

早排想轉純音樂算
偶爾聽到啲伯伯鈴聲係「爺爺/公公快啲聽電話啦」會覺得佢應該唔係廢老嚟
好煩
唔覺柒喎,用左首東京熱都好多年
當年iPhone 好多人唔識set, 識set又煩
我仲係用緊,不過幾乎長期都較震機
只有打波會開聲
吉百利廣告歌
出咗黎做野就無搞鈴聲,一來唔想搞,二來無聽新歌
其實iPhone都整到
其實都幾懷念,廁田 Janice
依家都整到你用唔用姐
真正懷念嘅係啲接駁鈴聲,果期hit邊首,打去人度一定罸聽
我電話鈴聲係

hey Siri
煩係煩
但其實幾sweet

而家最憎最驚電話打黎
最記得有次係架lift到
有個呀伯電話響
鈴聲係國歌
以前要禁數字轉鈴聲
自己打譜
有次搭巴士聽到有個叔叔鈴聲用榮光
2#*** 4*** 5*** 6#**** 0*** 7*** 7*** 7*** 7*** 6#*** 5#*** 5#*** 6#*** 7*** 7*** 6#*** 5#*** 28#*** 6#*** 6#*** 6#*** 5#*** 4#*** 4#*** 5#*** 6#*** 6#**** 0*** 5#*** 5#*** 5#*** 5#*** 4#*** 4*** 5#*** 5#*** 5#*** 5#*** 6#*** 7*** 6#*** 6#*** 6#*** 6#*** 5#*** 5*** 5#**** 0*** 6#**** 0*** 7*** 7*** 7*** 7*** 6#*** 5#*** 5#*** 6#*** 7*** 7*** 6#*** 5#*** 28#*** 6#*** 6#*** 6#*** 5#*** 4#*** 4#*** 5#*** 6#*** 6#**** 0*** 5#*** 5#*** 5#*** 5#*** 6#*** 7*** 6# 0**** 4#**** 0*** 5#**** 0*** 6#**** 0*** 7*** 6#*** 4#*** 2#** 0*** 4*** 4#*** 4*** 2#**

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞