[臭雞Santis]正式宣布熊仔頭同FH production可以收皮

372 回覆
1240 Like 223 Dislike
成個po有講過黃唔黃呢樣嘢?
block
more
前排我見過佢地係d2place 拍野
Dm
文字形容下佢個樣
如果佢冇名氣 佢唔會溝到santis 呢d 女仔

佢真係要好好珍惜santis
你都反都好落力
KOL大部分都自視過高
以為自己大明星
講緊4個台

FH 同 啱channel 收左皮,
後者重要告返肥仔
我都想知,剩係連登有班友唔中意佢
我仲細過熊仔頭, 我都覺得佢地好似冇成長過咁
藍仔頭同嘉盈既格仲要係完全上唔到大台, 所以真係唔怪得點解其他台全部上曬VIUTV, 但係熊仔頭果圍人係影都唔見
啱channel不嬲都半收皮架啦
santis喺hku點收兵,實際點姣仔,係咪同熊仔頭結婚依啲唔講住,剩係講質素,剩係由第三者故事條片開始,個條已經係普通料,未可以擔正就推出嚟做主角,個故事又普通,無咩好讚,跟住有兩條話比藍仔頭試,兩條啲結構都好散,暗戀,個故事叫做嚴謹返啲ok嘅,但中間加張敬軒個到勁出戲,同埋有比較個差距仲大,杜以辰演得好好多,santis搞唔掂,有半套擔正,睇完我覺得仲做得差過得一場戲嘅mk kaying 同mechan,之後個幾套我都唔評論啦,睇完都唔記得咗講乜。

我唔知係咪真係santis 影響熊仔頭,我剩係知當初四台話要拍啲勁嘢,今日啲質素唔知跌咗去邊,剩四台比較,講綜藝玩嘅唔夠小薯茄,講劇唔夠啱channel,雖然啱channel可能都完結咗,唔係話另外三台唔出問題,但熊仔頭演、度橋都出曬事,攪唔掂。
我都唔明, 除非其他台有講明最多帶幾個
唔係既話你咁都唔帶尷尬姐係咩意思?
聽埋下面D巴打講原來阿ME都唔諗住帶
我覺得佢好靚女喎
連登仔捧大軍做女神
然後講到santis柒
係咪有眼疾
其實當初四台話要拍啲勁嘢, 個個連登仔都叫好又話復興
當時我已經唔睇好, 4個台根本都雷雷地, 又係玩果D共鳴野
4個台拍野既方向都一樣, 根本唔會有咩驚喜野發生
見到成班咁上心都幾好笑

其實當初四台話要拍啲勁嘢, 個個連登仔都叫好又話復興
當時我已經唔睇好, 4個台根本都雷雷地, 又係玩果D共鳴野
4個台拍野既方向都一樣, 根本唔會有咩驚喜野發生

我預係合作一次,互相吸收啲好嘢,返到自己個邊拍得好啲喳。出到嚟試當真同小薯茄穩定上,最多話無咩變化,啱channel 就某啲片特別伏,好壞參半咁但都仲有嘢睇,熊仔頭四台後,主打嘅嘢收咗皮,啲綜藝都係靠啲成員本身特色撐多,玩嘅嘢無特別,跌得最勁係熊仔頭喎
熊仔頭都有自爆既一日
果然無一個王朝可以千秋萬世
相由心生
呢條女太撚有機心
如你所講,相由心生
咁小薯茄三條女一定唔方好人
相由心生唔一定代表越靚女越好人
之前冇咁既風氣
但您睇呢幾年
真係個個都以為自己係明星
成班youtuber圍埋一齊做圈子
已經冇左個種每個人都有獨有氣質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞