[臭雞Santis]正式宣布熊仔頭同FH production可以收皮

372 回覆
1240 Like 223 Dislike
嘉盈有repost喎
雞你個頭咩
唔尊重下人都尊重下自己啦
夢雨上錯船
佢都係其中比人罵既一份子
自己人幫自己人
熊仔頭係佢比人罵都有出過post
大部分人都係無聊人
放工唔會搵下興趣,學下新野
只係返屋企沖個涼上床玩手機玩到訓
睇廢片又一日
總之呢2條女都係搞死條Channel
大家咁話
有去過拍嘢咪知
有條片FH係同小薯茄一齊拍 熊藍淨係不停讚kaying santis
Me好慘 比我都心淡
你鍾意啦垃圾
連me幾時生日都唔記得啦 仲預埋佢
我淨係記得訪談嗰條嗰時未出《第三者》熊仔頭已經讚到嚟緊條片個新女演員(即係Santis)天上有地下無 巴打講嗰條係另一條片?
公道啲講句,佢地都有上過嘅
依兩條真係賤畜黎
一個龜頭比mk老泥妹控制左
一個龜頭就比後生咁多嘅姣婆控制
無實力吹到有 貶低晒其他成員嘅價值
仲屈全部人支持佢
熊仔頭依啲過氣YouTuber 係時候收山啦
橋又無拍咗咁多年又無進步重重覆覆
你唔悶啲觀眾都悶,依家睇試當真架喇
望下你同期果啲咩bomba 都摺撚咗啦
香港YouTube 界廢老
見好就收喇,費事遲吓做過街老鼠咁肉酸啦
Rubbish
以前睇熊仔頭幾有共鳴..19年救理大更加覺得唔錯..
去到20年 覺得佢為左食女先拍片
點解仲未有人爆鳩熊仔頭個真樣上嚟
搵埋佢就啱呀,反正莎比亞都係垃圾
係講緊呢條呀 話santis係都lur到有機會 試到得為止 話佢好比心機 好有熱誠
又讚kaying人品好好 都好似有讚小喬識做戲
但me一句都無讚 提都無提 好想安慰佢
其實fh都過咗氣好耐啦
當年 一天 嗰陣時已經係最高峰
之後都已經冇咩點睇過佢哋啲片
你條白卡佬又自hi

柏克萊特母正式成為房屋台呂布,殺盡兒登仔
https://lih.kg/2736296

痴撚線,原來以前買樓咁撚難?
https://lih.kg/uOoDyHX

真係好似成班mk小圈子 圍威喂
得閒就玩下杯葛,冇理人地感受,最熟果班開心就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞