千祈唔好用忘不了寵物善終依間公司

44 回覆
27 Like 1 Dislike
輕輕一推
我倉鼠死個次係用寵之天國
不過我有去睇火化,所以可以當日拎埋骨灰走
價錢唔知算唔算貴,無睇過其他
但員工態度都nice既

我隻狗走嗰時都係搵寵之天國,好好服務,朝早六點零打去一陣就有人上嚟接走佢,之後去睇佢火化,睇住佢放入個爐到,之後有人送返啲骨灰返嚟屋企
但員工態度都nice既

我隻狗走嗰時都係搵寵之天國,好好服務,朝早六點零打去一陣就有人上嚟接走佢,之後去睇佢火化,睇住佢放入個爐到,之後有人送返啲骨灰返嚟屋企
但員工態度都nice既

仲有佢地幫我隻狗沖乾淨涼打扮得好好睇睇咁見佢最後一面,學樓上話齋真係感覺佢地有重視我隻狗仔,呢點係幾舒服
留名學野
貓就貓,狗就狗,
也撚野叫貓貓? 幾十歲人仲講疊字唔撚怕比人笑

你仲會唔會講出街街?馬路有好多車車?

O on9仔,原來真係會有人講一車車 得一個post都無人回仲要標題係疊字 人地死左隻貓仲要俾你話,唔貼圖屌柒你真係對唔住自己
我當時係用「情永在」, 巴打可以自己google
服務呀價錢呀個d野都還好, 無你個間d咩光碟
個時就佢有人黎接走左貓貓
之後過幾日就上去佢個場到, 會俾d時間我地同我隻貓既遺體相處一陣(有得揀中式禮堂定西式禮堂 )
之後就即場火化, 不過唔知係咪多人, 所以都等得ok耐
同埋你可以揀自己禁制火化, 或者d stuff幫你禁
即場拎灰走, 記憶中有三款盅俾你揀
巴打可以參考下

我都係呢間,有得親眼睇住都安心啲
最後有得簡埋相係骨灰盅到
好似好貴
我兩次揀左用彩虹橋(住大西北,最近好似係呢間 ) 錦上路西鐵站會有車接送
啲員工都有禮貌,程序講解得清楚,可以全程睇住。如果唔親身去睇火化過程,好似都會影相比你
一定係獨立火化

我都係 服務唔錯
打埋堂齋比隻貓 咁就perfect池
我之前隻狗死都好似係用呢間
但服務好好喎 我係親手火化隻狗
但員工態度都nice既

我又係寵之天國
寵物走左後沖涼沖得好乾淨
仲有一個鐘比你同佢道別
電視可以播相懷緬最後一程
不過飾物紀念品無整
之前我呀姨8隻狗都用再見寵兒
做得ok 乾淨 望住佢推入去燒
我琴日我細佬(史立莎)走左 做左小天使
我都係用再見寵兒 下星期一火化
ching要揀獨立火化呀 唔係一堆燒 咩都冇
同埋唔揀獨立9成會比人dum去堆填區
因為燒1隻成本都好大 要燒個幾鐘(聽員工爆料講)
但員工態度都nice既

我果隻倉鼠都係用寵之天國,
由接收遺體,到打去預約火化,
連火化個叔叔都好Nice

我諗屋企兩隻衰貓到時都會用呢間

我上兩年貓仔過身都係用呢間
服務一流
我當時係用「情永在」, 巴打可以自己google
服務呀價錢呀個d野都還好, 無你個間d咩光碟
個時就佢有人黎接走左貓貓
之後過幾日就上去佢個場到, 會俾d時間我地同我隻貓既遺體相處一陣(有得揀中式禮堂定西式禮堂 )
之後就即場火化, 不過唔知係咪多人, 所以都等得ok耐
同埋你可以揀自己禁制火化, 或者d stuff幫你禁
即場拎灰走, 記憶中有三款盅俾你揀
巴打可以參考下

我都係用呢間,啲職員態度幾好,去到佢個火化場環境仲幾企理。

Btw 隻寵走咗接近10年,個盅仲放喺屋企個櫃度

我媽要我撒左d灰佢,同埋處理左個盅 知係咪上一輩傳統觀念

因為骨灰好陰

陰乜鬼..
我都係放屋企...
貓就貓,狗就狗,
也撚野叫貓貓? 幾十歲人仲講疊字唔撚怕比人笑

你仲會唔會講出街街?馬路有好多車車?

O on9仔,原來真係會有人講一車車 得一個post都無人回仲要標題係疊字 人地死左隻貓仲要俾你話,唔貼圖屌柒你真係對唔住自己

佢自小就忠有唐氏綜合症
原諒佢好嗎
我都係用情永在
幫狗狗沖涼清潔打理得好好
唔會hard sell
價錢算公道
會比你睇佢雪藏既地方
凌晨打去,第二朝9點接走,1星期內火化
因為始終屍體留得耐唔好
留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞