蕭若元錯炒洗倉股 4日損手285萬元

79 回覆
101 Like 3 Dislike
燈埋自己
因為feeding文化
所有知識以前再自己去發掘
但身處資訊爆炸時代
咪想有人直接講d資訊自己知
市場就係想對方死架喇
黃絲唔炒股? ON9
咪係,雖然我唔認同佢好多觀點
但無可否認佢搵錢能力好勁
https://lihkg.com/thread/2122179/page/1
上年已經講緊patreon全球排第四
點有可能只得千萬
有撚幾十億咩,上年兩父子仲差人兩億幾未還要按多次樓嚟拖
所以連登仔咪on 9 囉
當年友聯系佢係大股東真係賺好多錢,後來98金融危機加上科網股爆煲,嘔返唔少出來,後來轉去玩網台搞政治,幾億就梗有,幾十億我諗好耐之前啦,btw, 佢兩個女就堅讀書叻,佢個仔就真係公子一名,唔敗家當執到
仲有人未block呢位user
點解要問罪, 而家走得快喎, 沽貨1.2384, 但同日就跌到去0.61, 點睇都應該要請食宵夜啦
問題係邊個決定要入貨, 唔夠一個星期就跌到咁, 燈力無限
原來係俾人燈死
怪錯佢了
講到尾,就係香港戇鳩仔多
話老蕭有幾十億係咪作大左, 真係咁多錢, 佢個仔條數, 就唔需要用自己間公司股份同物業做抵押啦
蝕幾多佢咪係班黃絲身上搵返囉。講多兩句邊個係鬼,邊個唔打疫苗就送去荒島就搵返啦。
但佢憑自己實力借喎
每日係佢自己網台度鳩UP, 某部分人見到個標題就扯旗, 一click入去聽完老蕭鳩吹十幾分鐘, 直頭要射精, 密D出片, 多D view數分成自然多. 究竟有無人統計過, 佢鳩UP咁多年, 有幾多野真係中過
炒股實有輸錢架啦
唔係D股票經紀一早發左達唔撚洗做啦
文人黎講
佢真係搵到食
係喎 , 原來係佢老豆出招 , 算佢唔好彩俾佢加持過
佢個仔就真係on9當有趣, 以為自己好撚勁,如果唔係靠老豆.......
老蕭成日恥笑的嬰兒爬行冠軍
咪係

老蕭幾十萬幾十萬咁賺

個叻仔就幾億幾億咁輸

返去賭波啦 你識撚投資咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞