[A/I/DMM]ウマ娘プリティーダービー (47) 萬性節

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁講真寶塚都係得一個對手姐
同埋講真今日濕地場
係會浪費體力d
而且有人話佢成程急燥
加上騎左入馬堆入面
變左唔係用舒服既節奏跑
急燥原因都應該太耐無跑比賽
同埋成個比賽節奏太慢,唔習慣想衝
不過佢斜行問題其實好嚴重
跑唔到直線
成日要修正
https://flameracing.net/2021/10/31/2021-tenno-sho-aki/
福永祐一(「鐵鳥翱天」):「雖有練習過出閘,但在閘中閘發不理好。雖然之後回復水平,守在贏馬應有位置,但起步良好還是其中一個贏馬條件。最後雖然感覺有機會追上,但在最後1800米追不錯,不過在內側受到不少苦。休後狀態很好,除了出閘都很完成。這場賽事真的該要勝出。」
福永都話應該要嬴,但輸左
話咁快又一個月
聽日11月1號 又馬會解體日
飛鼠巴 我可能有d壓線 如果真係唔夠數唔好踢我我下個月補番差額
唔係差好多唔會追放

都已經冇乜人入會
LIHKG

收1位

有興趣可以留名

多謝大家可以繼續保A,由其喺2位打2億5以上既高手

其他公會應該真係少咗好多人追分
可唔可以放過我差800萬
唔記得左deadline係11點...
最後雖然感覺有機會追上,但在最後1800米追不錯,不過在內側受到不少苦

呢段譯緊乜

最後もいけると思ったのですが、あと100mで差が詰まらず、苦しくなって内にモタれる仕草を見せていました。

苦しくなって内にモタれる仕草を見せていました
馬開始覺得吃力,有向內斜行嘅小動作
(睇返片會見到福永臨尾有一下好明顯抽右防止佢收埋去F4正後方)

見到漢字內同苦求其用返中文痴埋佢
唔會追放你

係東帝轉休閒

其實重有心玩既,但係三星因子真係太難出
其實望番分析片同埋日本D人講話
福永第一下拎內道太過保守
一野抽頭然後食左內欄完全走唔到出黎
然後走到出黎都無第一時間抽鞭
同埋俾人話想複製番打比咁
搏人地失誤可以直走
點知橫山向左移即刻無晒位
變左福永逼住向右抽拎位走
不過個陣已經太遲
因為已經走得唔順
同埋隻馬好明顯因為食左內欄俾人圍住變左勁急燥
其實由入彎開始已經輸左個勢,一野抽頭變左塞入馬堆
然後見到每一次都要抽頭
人地就係外面就跑得好舒服
今個月應該唔夠數,11月努力反
其實個問題係
跑完大阪杯之後六七個月先再跑即刻參加G1
網球手都會打一D 500 1000 系列賽先會打GS啦
其實應該跑下G2去同人跑下
始終自己訓練同埋比賽係兩回事
所以個團隊某程度上為左種馬,諗住跑嬴幾場就做種馬算
不過想講咁樣仲得不償失
係咪得我唔夠

上個月頭練杯練左幾日覺得太攰轉左休閒無咩練 呢幾日開活動有2倍清體先開始玩返 有巴打想入會可以踢我換人
唔係你

唔差太多同有換下鞋都唔會追放

太多人棄已收唔到人
上個月練左幾日大進頂唔順唔撚練
宜家hea練下短英馬開心好撚多
好正常 我都休息咗成2-3個星期,每日歷戰下算

大家都係玩緊劏馬,唔係玩緊遊戲

同埋冇新野次次loop一樣野真係會頂唔順
比賽贏就開心
輸就好趕客
仲要每個月重重覆覆
距離一少啲就次次都係水司機玩哂
重場天秋
終於有重場
應該大家都係求奇養完三場就算
沖A+/ S要同bot鬥
冇司機大樹 直接上星雲重炮小栗帽算 繼續躺平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞