[A/I/DMM]ウマ娘プリティーダービー (47) 萬性節

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
450咁上下
都有影響
我兩隻追都500根
習慣性忽略咗睇根性
其實都有機會既
始終中掛或者其他唔知咩野因素都會搞到咁
反正你都控制唔到
用sr卡真係好難S 到底係咪邊度出咗問題
真係唔得就用4張速卡,1代理,1米肉

耐力因

藍火係耐到要3-4次

睇吓得唔得

借咗米就無小北

終於整好隻nice 姐,練咗幾十隻

入終盤係6-8跟到開八方,減速

可以休息鳥
今次大賽唔建議用差馬

真係冇有效嘅加速度技係完全唔夠鬥

練過nice, lucky 7 ver1.0,皇帝,勝利獎券

就算有差切,隊力都係冇一隻係可以穩守贏到,勝率10%到

所以用nice 姐減速,減耐收益重大

街場既追馬過500智既大嘅得5%,加上好多馬既耐係得900-1000 2金回

代表開少1招金回,+ nice 可以踢走唔少追馬

nice因子要用邊啲?

多謝nice 姐

3速 1米肉 1代理 1智

全耐因子最好

唔該晒,夜啲試吓

成班hentai

真係同你講嘅一樣

新既大進,回體穏定左

不過搶中盤都唔夠呢隻船黎
而有時見到大進出晒兩金回又衝到追馬最前位置
跟住唔出迫影
暫時追馬都係最強,哪怕幸運先行
只要夠中盤技去提速都可以硬追
只不過最驚既係撞位置意識牆一野跌到後面上唔番黎
btw 街場實在太多追馬
長距離失衡情況嚴重過其他距離都幾多下
同埋直回實在太on9
舊個隻大進用cd 可以有效回體應該同我之前所講
得10%
呢一點真係令到直回系回體狗也不屌
除左pvp呃分之外,呢招技真係無需考慮
穏定度太低
街場好多馬都係谷速力,耐800-1100都有,1-3金回

智得380-400既勁多

開得齊2招金回得50%,重未計中掛

開少1金回+食一招八方直接返屋企

街場見600智既追馬好少

宜家見通常2追1先

我呢隻nice本身諗住作為攻擊手再得閒射下八方雲集嘅
點知冇長S
宜家變左半桶水
不過有時係街場都偷到雞贏到長S嘅追馬
唔好諗住靠差馬贏

差馬要試既都試晒

下面3隻勝率10%

用nice 真係集中開八方,減速,跟返我上面咁就距離啱啱好跟到

你隻皇帝同nice個spec都好靚
不過冇加速技
今次nice嘅價值就係八方雲集
有幾隻有差切,隊力 都冇用,追馬加完速係冇得追

麥兜今次有機會跑出都好睇攞唔攞到頭位+星雲固有,距離太近都可以俾追馬追到

所以點解咁多人出2追1先

街場成日見到啲垃圾逃自己嬴唔到又block鳩曬堆先行馬
預計頭兩round先馬應該都冇乜用
試過D追自己Block 俾逃走甩
其實先馬某程度唔想太多追擋自己
但又無其他馬可以放先搏
一隻逃已經破陣(未計黑暗烏拉拉)
尤其街場水平高過決賽好多
加上唔係個個有大進/改到另一隻追
不過呢D都係包剪鎚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞