[MAPPA 10周年× MADHOUSE 10月原創] takt op.Destiny

427 回覆
19 Like 0 Dislike
又唔算嘅,呢啲有feel就有feel,好突然都得
夢芽真係
D2繼續搞事,人繼續死
唯一變嘅就只有命運個cup
諗住宣傳遊戲所以就冇心搞動畫好仆街
如果手機驚有得見返妹妹版命運我會玩
套野由第1集睇到12集睇到,有冇睇得明迷家同glasslip嘅巴打解釋下
可惜集game都係同一個男主
如果唔係先精彩
垃圾嚟
屌你老母Bandai 為左錢可以搞到套野變左屎咁
浪費哂D靚女人設 完全係負面宣傳
已經唔係第一次為左出on9 game令到自己IP變垃圾
班身scarlet nexus隻gmae已經夠垃圾,仲要出傻9動內容動畫引人玩佢隻game
god eater 3 外判左比第間公司做, 故事變垃圾
原班人馬去搞新IP code vein, 點知又唔受歡迎
同時間又出on9 手機game god eater online 唔夠2年冇人玩 昆完錢就執7左佢
已blacklist任何Banbai之後出既動畫
Anna都唔識音樂憑乜做指揮
原本聽到肉華戰機肉華特登走去睇
但真係頂唔順
code vein新IP賣到過百萬算係咁
就係唔出續集
今集最接受唔到係ANNA個新LOOK
睇到尾都唔知做乜鳩
個boss痴哂線咁完全理解唔到佢D理論
有冇原本記憶?
個boss死左太多戰友 想和全世界d2陪葬
點解嘅?
境界戰機??仲諗未去補番添今季有邊套值得睇
我理解係想引哂啲D2去一個地方再殺哂佢地笑死到底成套戲做緊乜
佢睇落唔似係死左再比另一個人格入黎
而係執左命運留低嘅變身器直接變身
諗通咗啲野
最尾果3支火箭係咩嚟?
有個人話過奏者就武器,地獄+天國合體後就發射3支火箭殺D2。加上一般火箭係殺唔死D2,更加肯定火箭係地獄+天國嘅武器。
而BOSS話要引哂世上嘅所有D2過嚟,地獄+天國又近乎打不死,或者真係可以殺死所有D2。退一步,就算殺唔哂,你可以留住D2係同一個地方,咁其他地方就可以馬照跑舞照跳。

地獄+天國合體前唔係好開心,佢本身嘅計劃係咩?
地獄曾經講過珂賽特嘅眼好靚好想要,有可能地獄本來係要用支音叉同珂賽特合體,合體咗就可以有佢嘅眼睛+能力。但係天國比佢打到半死,為咗救天國所以同佢合體。而合體後可能天國嘅存在就會消失,得番能力保留,所以地獄唔開心。

點解主角唔同命運一齊走(死)?
因為命運答應過姊姊,無論打成點,都要帶佢返嚟,所以命運自己走。
命運同主角有強制契約,命運死咗就解除咗契約,主角嘅身體就減輕咗負擔,生存到。
唔洗諗咁多啦
呢套野一堆伏筆冇解 逼你去玩佢隻game了解劇情
一開始個妹點解會變左命運,點解會有強制契約,呢啲咁重要既野都冇講。
境界就唔好浪費青春,睇隔離套電池少女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞