香港人真係善忘 又捧番洪瑞珍

62 回覆
13 Like 15 Dislike
食過一次
完全唔覺有幾好味
樓主on9
明明係啲人白痴帶去香港賣又處理唔好出事
就講撚到係洪瑞珍自己有問題咁
明明問題唔係洪瑞珍
咁而家啲人食番有咩問題?
你話賣洪瑞珍個啲網店興番起就有問題姐
係又屌唔係又屌
香港人係垃圾 洪瑞珍又垃圾 講講下台灣人又垃圾
真係好睇唔過眼開po話香港人乜乜柒柒嘅po
然後下面又一堆網絡垃圾係度附和圍爐取暖
少左客咪落返重d廣告囉
樓主on9
明明係啲人白痴帶去香港賣又處理唔好出事
就講撚到係洪瑞珍自己有問題咁
明明問題唔係洪瑞珍
咁而家啲人食番有咩問題?
你話賣洪瑞珍個啲網店興番起就有問題姐
係又屌唔係又屌
香港人係垃圾 洪瑞珍又垃圾 講講下台灣人又垃圾
真係好睇唔過眼開po話香港人乜乜柒柒嘅po
然後下面又一堆網絡垃圾係度附和圍爐取暖

標題:又捧番洪瑞珍 係指又帶番起網購洪瑞珍呢個熱潮
我嘅立場:
標題唔清晰嘅話我再交代一次
我開呢個post嘅原意
係針對緊一班之前反洪瑞珍嘅撚樣
早排屌完依家又走去網購嚟香港
真心嘅我唔會反對買洪瑞珍嘅人
但係咪真係有必要去將三文治呢類需要長期雪藏,容易過期亦都係可以喺香港搵到嘅食品由台灣ship嚟香港呢 我就覺得冇呢個必要 唔單止唔值又可能搵身體嚟較飛
我嘅立場:
標題唔清晰嘅話我再交代一次
我開呢個post嘅原意
係針對緊一班之前反洪瑞珍嘅撚樣
早排屌完依家又走去網購嚟香港
真心嘅我唔會反對喺台灣買洪瑞珍嘅人
但係咪真係有必要去將三文治呢類需要長期雪藏,容易過期亦都係可以喺香港搵到嘅食品由台灣ship嚟香港呢 我就覺得冇呢個必要 唔單止唔值又可能搵身體嚟較飛

未食過 但唔覺有咩好食
反而鍾意食全家7仔果隻
有fd 洪瑞珍同全家7仔都食過 話冇分別

你呢d 咁無logic既人真係好趣緻
點樣未食過,但又唔覺有咩好食
三文治要上網買我真係頭都痕堆
三文治要上網買我真係頭都痕埋
三文治都外購真係白撚痴
[quote]兩年前食到勁多人食完食物中毒
上曬報章頭條就個個都話以後唔再食
到最近呢個幾星期喺ig, facebook又見到
個個post番曬洪瑞珍又好食又剩
撚曬狗咁
香港人真係 #++]心)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞