香港人真係善忘 又捧番洪瑞珍

62 回覆
13 Like 15 Dislike
兩年前食到勁多人食完食物中毒
上曬報章頭條就個個都話以後唔再食
到最近呢個幾星期喺ig, facebook又見到
個個post番曬洪瑞珍又好食又剩
撚曬狗咁
香港人真係
好唔好食見人見智 但衛生
其實又唔係咁好食,台中同台北又唔同味!

咁當然佢咁多分家,好難知邊家出事

衛生咁差 不了
喺香港果陣成60幾人中招
唔通全部都買同一間
唔係啲網店喺台灣帶返香港擺太耐先出事咩?

我記得似係 香港人真係盲反

擺太耐係其因
其實我係針對緊點解之前講到話唔再食
但過一排又繼續

衛生咁差 不了
唔通全部都買同一間

關咩事,明明佢地唔建議囉出境外,

係有人代理囉出境,你睇七仔三文治果類,

好似都有建議幾個鐘內食左佢或放雪櫃

衛生咁差 不了
唔通全部都買同一間

擺太耐係其因
但過一排又繼續

香港人不嬲都善忘

擺太耐係其因
但過一排又繼續

香港人不嬲都善忘

呢個其實係我開post嘅原因
衛生條件好唔好我真係唔知
但喺果陣屌到同狗屎冇分別
依家又走去食 做乜撚野
巴打少上網
有事果時仲有大把代購
有紅色資本買老麥之後大把連登仔罷食
一個星期唔使連登仔又吹奏M記
不要分得那麼細,大家都係死港燦
未食過 但唔覺有咩好食
反而鍾意食全家7仔果隻
有fd 洪瑞珍同全家7仔都食過 話冇分別
可憐 明明係俾香港整臭個朵 都仲要俾人盲反
人地台灣幾蚊一件三文治有咁既質素 你就覺得人地黑心食店
人地賣25台幣
香港賣25港幣

我食舊熱辣辣餐蛋治仲正啦

食過台北唔知邊間洪瑞珍,好普通

衛生咁差 不了
唔通全部都買同一間

台灣個邊檢驗都超標,點講都係唔衞生
人地想清下腸胃啫。
你點知個陣話唔食個班 同依家po文係同一班人
香港人的錢最好賺
台灣人根本冇諗過一件三文治都可以比香港人當係珍品咁要搭兩個幾鐘飛機拎返去食
食食食 香港人真係個個都食家
明明食物中毒係比人買番黎擺太耐問題你就入人地洪瑞珍數
無見到有朋友post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞