私人調查員爆MJ戀童案內幕:指控者曾拒測謊測試

165 回覆
203 Like 7 Dislike
講緊sj下話當年mj未宣布再開演唱會前,其實都沉咗好耐
係咩
紗夏巴
SJ即係Super Junior?
謠言止於智者啦, 普遍大眾無獨立思考, 信哂媒體, 一隻手掌拍唔響的。
好多謝你!!
我自己剪完之後都冇乜點翻睇
對上一次都半年前
但係見到你地支持 我都有少少心郁郁想睇返
大家有任何意見都可以放心講呀!
我trump嗰條片都有剪biden啲摸妹妹片入去 希望唔好咁快死住
世人都爭MJ一個清白
更加唔配有MJ
而家多左人知道左媒體渲染籠野,報導手法好多種可以將某啲野放大某啲野縮細,或者講啲唔講啲都係叫報導事實,但好易引導向人格謀殺

香港同台灣某程度要多謝某黨可以再深入咁認識到,果種明知完全係大話但用曬以上手法黎洗真係教學級示範
留名待看
我相信慢慢慢慢會越嚟越多人知真相嘅
而家比起佢生前最後幾年 已經好咗好多

戀唔戀童呢啲就真係個人意見
但至少多咗好多人知佢係有皮膚病先
Shmuley boteach條撚屌仲生勾勾
MJ生前公開多謝過嗰啲人 都冇乜邊個對得住佢

反而最忠誠嗰班朋友 絕大部份都係MJ公開場合唔會無啦啦提嗰啲

Geraldo Rivera、Mark Lester、Chris Tucker個前妻、Brett Barnes、Corey Feldman、侄仔侄女,甚至Trump嗰啲
全部都企硬撐佢

有時都諗,MJ信人嘅眼光係咪唔夠準
係,不過我覺得侵鍾意MJ多過MJ鍾意侵
MJ 俾人搞同逼死佢
都係為左佢之前擁有歌曲版權
Lm
屈鳩mj班人正仆街,又咩整容變白又性侵兒童,班媒體好仆街,就好似當年狙擊哥哥又gay又扮女人咁
諗起哥哥
呢班撚屌對住拜登咪又係啞撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞