私人調查員爆MJ戀童案內幕:指控者曾拒測謊測試

165 回覆
203 Like 7 Dislike
我侵
E單案最失敗就係一開始條傻hi屈9佢係guy。如果個個係女,跟據metoo 神教教義一早入左罪啦 洗撚審咩
我覺得因為mj 鐘意同小朋友玩先俾人搵戀童位入
鐘意同小朋友玩係因為本身有咁多兄弟姊妹
唔記得邊度睇過話mj同trump都係因為想打破現有守舊觀念同生態所以先俾人屈
唔記得係咪巴打嘅po黎
留名考古
條片好好睇
睇咗兩次
佢死嘅時候我仲細
睇完條片先知佢嘅影響力真係好大
當全世界唔相信MJ既時候 得侵一個人相信佢 而侵居然會比班仆街屈 當佢係種族主義者 今日既美國 到底有幾撚痴線
高汁要推

佢俾人屈咗咁多年
因為最易屈,捉住一句嘢放大嚟講就得
等人認識下主流傳媒帶風向時 破壞力有幾大
細個個陣我個鬼佬老師都咁同我講,話佢整鼻漂白
加上佢抱個B跣手單野畀media攻擊得好勁
雖然我個時好細個,但係我覺得佢只係太開心想同記者分享個種喜悦,後面中學老師播heal the world同介紹mj我聽完之後更加唔信佢搞細路

Btw巴打加油次次有mj post都估到係你
所以點解支共要殺晒所有唔聽話的media, 大力捧支那01, cctvb 同一堆紅報
無罪都帶風向寫到你千古罪人都得
依家好多人都仲以為佢漂白
mj 太出名佢d rumor 都周圍傳,就算冇留意開歐美娛樂既人都知,但澄清果陣唔知係隔左太耐定點,又冇周圍傳開
變左係好多人心目中仲以為佢漂白
最憎戀童
但係由細到大都唔信d人話佢戀童
大左睇返佢d訪問都會睇得出佢點解佢會咁錫細路仔
就算比人屈 比人出賣都仲係會想幫佢地
好人真係短命
https://www.youtube.com/watch?v=-GF2JUe-2Is&t=14m10s

"It's a sweet child. And to see him turning like this, this isn't him, this is not him. I know his heart."

呢頭幫佢醫好cancer
嗰頭俾個細路告
呢頭俾佢告
嗰頭幫佢講好說話
真係好多謝你一直證明mj 無清白
還佢一個公道
支持
仳有清白㗎

多謝你
屌 打多左個無

細個老豆成日播佢啲老翻dvd
由細聽到大 可惜連睇一次live既機會都冇
拜登先係啦屌有哂片
傻啦你已經整得好好
資料蒐集嘅內容超豐富 好多唔同角度嘅資料
分析嘅條理同埋鋪排都好好
唔知以為你正職都做過相關嘅嘢
另外有一幕夾雜咗好多新聞主播對MJ案件嘅報道 真心令人印象深刻
嗰幕嘅張力令到觀眾feel到當時MJ單案係美國究竟幾咁轟動同埋有爭議性

Btw我share左個post比幾個friend睇 佢哋都勁like啊
樓主要加油啊,以後努力剪多啲片俾大家睇
最緊要係你有興趣嘅主題,有興趣有心整一定會好睇
呀!!我嚟遲咗
米巴真係整合得好好!好有心機
當年亙聯網電腦未好似依家咁流行
依家資訊爆炸年代,好多野已經無易完全俾佢地 control
好多人識得搵唔同資訊
加上佢地又括出去做針對同打壓既事情
呢次好多人都睇睇得好清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞