求會員LIKLN 唔好再出反民主人士黃世澤的戇評論 04-10-2021

92 回覆
54 Like 8 Dislike

咁如果屈我係世澤戇鳩打手又真係氣憤難下
不過你個不推文又會引起懷疑咁

大家和氣推下post 咁 我就黃世澤戇鳩評論以外事情都好包容
咁就我講聲唔好意思啦
LIKLN 好似俾admin bam 咗
應該又係禁言姐
但係佢日日老閪咁洗版好撚有病
總之連狗就係唔撚bam柒咗LIKLN呢條撚屌
btw 你覆緊嗰個都係隱性五毛賤畜嚟
屌你老母係人都俾你屈五毛屈打手
(俾面樓主推一吓)
有D咩事跡?
我除左對黃世澤既戇鳩評論有研究可以作出專業評論之外其他都唔太熟
thanks
叫得隱性重可以有咩事跡?
咪又係扮正常會員周圍留言 間唔中俾人周到咁囉
okok

LIKLN 一禁言個政事台立即正常番
求會員LIKLN 唔好再出反民主人士黃世澤的戇鳩評論
求會員LIKLN 唔好再出反民主人士黃世柒的戇鳩評論 [size=5]唔好再喺連登出現[/size=4]
求會員LIKLN 唔好再出反民主人士黃世柒的戇鳩評論 唔好再喺連登出現
黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀
⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
黃世澤評論太戇鳩⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤評論太戇鳩⠀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞