求會員LIKLN 唔好再出反民主人士黃世澤的戇評論 04-10-2021

92 回覆
54 Like 8 Dislike
條友明明唔係撚係民主泛民 只是一名戇鳩仔 屈個坐監既係五毛
咪係度扮哂野用民主既旗號混合左成堆戇鳩評論洗連登政事台

警告︰本帖轉載內容因為太戇鳩可能令人反感;不應該將黃世澤評論派發、傳閱出售、出租、交給或出借予年齡未滿18歲的人士或將本物品向該等人士出示、播放或放映。如要轉發時應加上戇鳩警告。

點解要求
本人和善希望講道理咁解
條撚樣連易經都轉載 on99
但沈旭輝都唔好得去邊
大灣暉正一騎牆派 買曬兩邊就係人都知
但世柒會搞鳩手足 嚴重過大灣暉好多
兩舊屎,好簡單,唔駛比較
兩個都唔會睇
態度正確
我只係比較一個大學教授同一個戇鳩仔
睇唔睇我完全無比任何建議 大家自行決定
正常人都知唔應該睇咁多戇鳩仔嘅評論
睇得多係會生腦癌
如果屋企有老一輩讀書少錯信個戇鳩評論就大鑊了
重覆一次,兩舊屎,好簡單,唔駛比較
咁我又唔會咁harsh兩個都話係舊屎
持續地講一大堆戇鳩野又大包圍鳩估我先會話佢戇鳩
基本上政事上準唔準其次有無做功課先係重點
我對黃世澤評論有幾戇鳩呢件事上都算做得幾足功課所以我幾肯定黃世澤評論太戇鳩

黃世澤咁戇鳩應該要跪仇思達同黃毓民求下佢地教講talk
條友下下都不推文 擺到明係打手啦
其實我真係無乜能力話一個會考狀元大學教授講既野係一舊屎
但我真係知黃世澤評論太戇鳩
吓,不推文就打手?咁同世柒屈手足係鬼有咩分別?

我不推文因為我覺得依個post 變相宣傳另一舊屎,有問題?

我已經講到明兩個都係垃圾你都可以話係打手,厲害
黃世柒=戇鳩 就係兩登共識
基本啦
條友真心戇鳩唔係扮
Yes
個天真係好唔公平
呢啲咁嘅死戇鳩仔就日日出片鳩up誤導世人
真係有料嗰啲唔係封咗筆 就係被封殺
條友應該真係唔駛返工 日日講戇鳩野唔撚停
條友 條撚屌可能係收曬錢
全職日日上嚟連登出戇鳩post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞