中過Delta, 你問我答

158 回覆
7 Like 53 Dislike
係呀300磅添呀冇人阻你打飛機 慢慢
做多啲運動啦死肥仔
識得身邊啲反罩撚個個都係肥仔黎
唔戴罩平時抖氣都勁大聲
大獲,啱啱幫屋企人買咗機票
加拿大航空
點算
對返個順序

喺飛機有阿叉唔戴罩
連登仔屌, 話全世界爆唔停有可能係因為咁
我理解係喺飛機上除罩, 令全世界感染數字下降唔到, 啲個案彈出彈入
然後你搬無懼撚嘅助長極權論出嚟
跟住佢先話香港無case
講最衰係因為 symptom會嚴重左?
係邊到返
無懼撚屌晒全世界架 喺美國戴口罩嗰班都比佢話係比deep state操控啦好似侵粉咁死都唔戴先係榜樣呀嘛
咁我搬出黎講有咩問題?
如果你帶但人地唔帶 你感染既風險一樣高
跳起唔過2cm
練蠱打另外幾隻再中delta
一定係飛機度中,打咗兩針都有機會中,其實依家個病毒係咪真係咁大殺傷力就見仁見智
係,所以啲阿差真係累人累己
有冇傳到比其他人?
講到Delta 咁勁
我屬於輕症,但都病左10日痛不欲生。
我有比美國政府安排去酒店免費隔離,佢地每晚凌晨3,4點會敲一次門,確保我未死。因為夜晚訓覺係個人最虛既時候,我真係有幾次覺得自己會訓訓下過左身。
生cancer都有人可以冇咩嘢啦
突破盲點 我都無諗過感冒點解會永續。。
香港直航都咁多印度人?
眼罩豬嘴 10分鐘一次酒精 完全唔好食嘢啦
4版都係文字討論
你又p牌又剩係一句唔信就算,其實好難信你
我五月美國飛返香港,架機都幾多位,空姐唔畀你調位?
嗰陣時,我阿媽日日喺度喊,又為我做唔到啲咩,我老婆都唔夠膽同佢屋企人講。
我老婆身體不嬲唔係咁好,嗰陣時我擔心佢多過擔心自己,不過好彩我同佢都大步攬過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞