一人講一樣細個做過最唔知醜既事

401 回覆
1679 Like 38 Dislike
整泥膠
整左個人仔出嚟
跟住整左條鳩落去
送左比女同學
仲要好自豪話係最佳之作
中5之後ive幾年
落樓下飛髮鋪仲係話中3以下剪髮$40

伸利童顏
唔可以再斟?搞錯呀,隻杯寫住自由斟㗎喎,屌
小學攞花盤裝飾果啲珠仔當寶石賣比同學
以前巴士開車嗰下部收銀個閘門會自動開一下收錢
細個次次都扮搵錢扮到佢準備開車就即刻掉哂啲散紙落去
等佢數唔切
我都試過買嘢唔夠cash問後面個人借 然後payme佢
之前我入夠錢 但啲銀仔係個銀仔箱到重疊咗
個女司機懶醒咁屌我話我入唔夠我嗰陣呆咗同佢講返有入夠 佢仲死纏住我 仲要後面成條隊等上車望住我
之後我個frd一野打落個箱到 個銀仔先冇疊埋一齊
個女司機見到知柒咗唔撚出聲 我個frd就屌9佢jm9
但佢連一句sorry都冇同我講 我嗰陣真係勁嬲
小學嗰陣係小巴放咗個好大聲嘅屁
仲同屋企人講唔係我放
咁個巴士女司機咁大個人唔講sorry都幾唔知醜下。btw 有啲巴士佬好濕鳩,係都要等所有人入晒錢先開車,拖慢進度
Cls咁最後點
出世
你個frd 型到
係屈臣氏摸擺出來賣個d BRA、然後比售貨員發現即刻跑走 個陣應該係小學生
係2蚊店買文具、吊飾 拎返小學幾倍價錢賣比人
好好生意
結果老師對卷見筆跡唔同
搵咗我同佢去對筆跡
最尾換返份卷
我比人記咗個缺點(但竟然唔洗見家長)
我試過一模一樣嘅嘢 但係係比人屈個個
我比個miss大大聲罵完叫罰企但條友就唔洗仲坐係位冇事咁 佢一見到我望佢就心虛唔望我

搞到我以後上堂唔同佢講嘢
係 所以呢家上車都好驚俾銀仔 俾完都急急腳走
小學全級得我識用foxy,down左d歌賣俾同學海鮮價睇人收,賺最多個次係sell個frd,佢買多d可以做拆家賣返俾人
個巴士佬有良心先屌鳩佢姐
係咁問路人借錢話搭車然後去咗買麥當勞食
Sell me this pen
小學嗰陣會同啲同學做交易
貨幣係全鉛芯 彩色 金色嘅價值會高啲
可以同人換貼紙 擦膠 筆 之類
呢個好笑
默書60分驚老母失望 用沙膠擦左個分改90分
老母冇發現 再用沙膠改番60俾Miss發現打俾老母 過左廿幾年都仲記得我當時幾驚
而家回想番可能係老母唔想鬧我扮冇發現
因為都真係好明顯
我都試過,一張特別版既賣左100蚊比個同學
點知同學個阿媽知道之後搵學校投訴
最後要退翻100比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞