一人講一樣細個做過最唔知醜既事

401 回覆
1679 Like 38 Dislike
點解唔eps同碌卡
細個玩lfo 有得抽卡
放學補完習幫同學買 我同佢一人一包
本身佢叫我唔好開 但我都係忍唔住開左 點知我果包抽到d廢野 但佢果包抽到天魔(冰火佬) 果陣呢隻角要成700蚊 重要整係隻角未計招

果刻已經諗定解釋話開左佢果包唔好意思呀點點點 點知佢打黎問我抽到乜 我話抽到天魔 之後佢叫我幫佢開埋
間鋪頭剩係收cash
小五已經寫記念冊
果時數學暑假功課唔想做 打開本記念冊逐個打電話 一個人問一條 唔熟既都打去果時仲細 好多人都係寫老豆老母電話 諗返都幾尷
細個借左表姐幾蚊,過一排佢追我還錢
我靜靜雞係佢個豬仔錢罌到拎左幾蚊出黎,還錢比佢
然後佢當場入返啲錢落錢罌,物歸原主
硬幣導致感應器嘅磁通量改變
我個fd試過見到前面2個師奶入5蚊跟住同個司機講差1毫,就行入車廂座,跟住到我個fd入1毫話差5蚊,比個司機屌鳩佢係咪玩野
我果陣小學就易呃姐
你上到中學啲同學都咁撚on9
摩爾莊園 細個偷偷地撞pw入咗個friend ac再送曬佢啲野俾自己
lm
最唔知醜係走去同個女同學表白
根本果陣乜都唔識
只係知道中意佢就走埋去同人講
結果個女同學嚇親,從此冇再理我
而家諗番都覺得柒到喊
研究飛機場
咁得閒伸部機過隔離
小學唔知點解識摺紙戒指
摺一隻收一蚊
又真係有同學買
起學校賣珍寶珠賺毛利
一大罐先幾十蚊,中學小食部0.5一珠
我先賣2支0.5好搵到死,比人投訴先停手
屌唔係囉
有次搭凌晨車入唔夠錢諗住扮懵
塞住耳仔聽歌鳩衝入上層
屌個司機中氣十足勁大聲叫撚住我
話入唔夠錢喎 有冇望到幾錢㗎你
我唯有扮晒知錯話唔好意思再入夠錢
後面條隊啲人望撚住我
屌你入唔夠錢好似會扣你人工咁
羨慕你有個咁識做嘅老母
可能凌晨巴士佬越夜越精神!越得閒去數你錢
同老師講我賺錢關你撚事咩!
我本人
吳雨霏 ? 乜野你本人,唔get !
成撚日都俾凌晨巴士佬屌
有次我企喺站隔離佢屌鳩我企錯位
半dup break咗幾次先肯俾我上
最後我要行幾百米先有得上車
你老味心情差求其搵人鬧
見之後啲站佢都飛到過撚哂先停俾人上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞