智能手錶選購問題

69 回覆
3 Like 17 Dislike
我呢隻第三代嚟 同埋你呢啲咁大路嘅運動一定有啦
你反而睇吓佢條所謂運動錶帶會唔會好易打甩好過
唔係㗎🙈
Apple個官網冇話有呢啲😂😂,咁可能佢仲未係最update版本

但係我而家諗緊我隻月巴亻子手帶唔帶得落😂😂
好啊好啊
咁我都好大機會買Apple Watch

但係我仲諗緊SE/3
覺得除咗個mon有分別之外好似都冇乜分別
Apple watch係全能,咩功能都有,但每樣都未必係最好果個
但講做運動,一定係Garmin
屌米就得個平字
講樣靚就去買番fossil好過
用緊amazfit t-rex pro
覺得點啊
佢個gps好準 去行山做運動一流
價錢唔貴 同埋佢有沙色 藍色 黑色揀 真係幾靚外型
如果你去做運動呢隻夠用
佢有信息通知功能
但就冇得回覆 同講電話 呢個係考慮因素
個模式好似可以預判個波來路,有語音提示,建議真係想打好羽毛波就買
嘩咁勁?
對方點出波都知咁把炮?!
如果電話熄咗機仲收唔收到通知
要連藍芽
所以答案係唔得?

咁如果Apple Watch呢

我返學電話要熄機
Apple Watch 要買有上網
唔係apple watch正正常常買番garmin好過啦
garmin咁多隻點簡好?
fēnix 6X Pro Solar 賣到咁貴都冇藍寶石
venu 2有血氧但冇康寧玻璃
tactix delta 成萬蚊 又好多功能都沒用
係 因為你回波嗰下佢感應到你打嘅方向同力度,咁就大概知對方點回
咁貴好多喎
但係我用個台好似冇附屬嘅e sim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞