智能手錶選購問題

69 回覆
3 Like 17 Dislike
Push
https://www.youtube.com/watch?v=Hvv9N_ktSSk

呃你做乜鳩

三千幾蚊連時速咁基本都無要自己另外裝APP真係笑撚左

數據又少,D果粉真係同小粉紅無撚分別
amazfit 咪即係小米
下,而家呢個年代最大特賣點就係可以裝app 做到唔同功能,講個事實你聽又果粉?
D an狗真係難服侍
其實你有無APPLE WATCH

唔同APP都講得出,你知唔知佢得幾多個APP
我garmin 935都有
咪又係要裝app 玩
呢個年代裝app有乜問題先
個always on又淨係得D垃圾內置選擇

同我講裝第三方APP,我真係笑撚左
apple野我都唔鍾意
但係你搵屌米同apple比
但係apple watch 運動mode 得好少選擇

一五一十緊買Apple watch 定係GTR2
我Garmin 935
Apple Watch series 6都有
夠資格講未
你要運動強一定唔係Apple watch
iPhone 配Apple Watch 整體體驗一定最好
我2隻都有用
Btw Apple Watch運動模式入邊有冇羽毛球mode揀 ?

有嘅話就一定揀apple watch
冇嘅話要考慮
你要專業功能咪買Garmin, 都唔同target
原來睇個時速都叫專業

真係服撚左你
無人話要運動強

只係話佢基本功能廢

所以我前面都話真係造型用

唔好覺得佢運動方面有好表現
原生都睇到時速

其實apple 係咪殺左你老母,少少野唔合你心意就話垃圾,上面人地話Garmin 都要裝app 你又扮睇唔到
師傅,求下你擘大對眼睇下果隻字,再理解佢既字面意思先

我唔係憎APPLE

我係好認真地指出佢運動就係垃圾

你用下其他廠既錶對比就會知道
而家証明睇單車時速唔駛裝app, 你回應下先
打羽毛球冇一隻錶有用
剩係考慮出街就可以
真係咩🙈🥲
我見到GTR2 好似有呢個羽毛球模式
小米三百都唔洗 又唔洗吻住用
係有嘅

不過有冇羽毛球mode 除咗比你睇返你個時係打緊羽毛球之外仲有咩用
你果個係每小時平均時速

唔係即時時速

就好似你渣車

個錶版比如果比每小時平均速度你睇,睇黎把撚

你唔洗再幫APPLE兜,佢個功能係真係做得柒
但係呢隻模式會唔會限咗邊一代先有?

唔知啊,我覺得可能會準啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞