[CityU] 又一城大討論區 (30)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我諗緊個情況就係如果咁都得嘅話 我今年defer 下年佢又出同一招 咁我咪永續City?
啫係你本身要讀IS2240?CB2240=IS2240喎 我見今年sem a b都有
係呀 但係佢原本寫IS2240 改咗做IS3240 我今個sem係take緊cb2240
IS3240係advanced python完全唔同嘢
你試下搵返你intake嗰陣個study plan問佢 你入嚟嘅時候寫core係is2240 就算轉都應該之後嘅intake生效
我都係咁覺得考完試睇吓先 唔知係咪因為我上年sem b 先開始有呢個major佢計咗我新人 依家好撚無奈 又唔係俾人捉出貓又唔係plan錯 無啦啦要defer
Ching 想知你問左Sro 未
我同你一樣情況 依家先知過左apply quit hall deadline
但係我apply 左grad
想知你問完之後佢點答?
Bi好似多啲coding 睇你對coding有冇興趣
出路其實冇分別咁濟 都係睇你想向邊方面發展
唉成份mobile app exam都唔係好識
Exam coursework又分開計 A-左份gp都無用
再炒就比人term 真係好想合格咋…
比我一定上arro嘈
幾日之前先發覺 而家搞緊
做唔做到IT Audit睇人啫
pass cisa又有city資助 grad就可以cert到 點會唔得
溫唔切書
我明你痛苦
agger
Gp都係睇幾條YouTube跟住砌砌貼貼黎整
當初乖乖地自己早啲清concept咪幾好

唉 都知抵死 但我求合格架咋…
希望唔使term
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞