[CityU] 又一城大討論區 (30)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
冇讀緊不過見佢地太猖狂啦
抄功課好閒啦
係公海share就柒左少少
利申 Chem 個exam 全部抄隔離位
今次當交智商税啦
個group 成300 人仲要咁樣派source
見到都唔撚gur
平時啲asm上網揾到答案又冇人屌
自己靜靜雞咪算囉
唔洗好似佢地咁公海幾百人仲share source 抄功課柒到上太空喎
靜靜地贏咪算
agger
佢地係要衝出嚟柒無計
佢畢業架啦,應該心諗wfc
city有source真係前人種樹,後人乘涼
ust冇source 班人炒賣功課答案
佢讀咗cs3334 又係final year student 咪寸啲囉

同埋佢地出cheat 驚到要整canvas screenshot 認證bot, 仲要用email verification 笑死人咩
做得出唔怕認

轉online please
懶人包如下:

有個人係公海放免費source
跟住叫班讀cs3334 嘅人抄份叫oj 嘅asm
仲寫埋個bot 叫啲人入去直抄source 就交得
最後tg group 全部人抄同一份asm
自己晨早讀完就wfc 淨係識叫人抄抄抄
完全冇諗過咁其實害緊班讀緊嘅攬炒plagiarism
本身呢科啲prof 都捉cheating 捉得好嚴架啦
佢仲要咁做完全唔理人死活
見佢咁柒咪係度同佢單聲囉

btw 提提放source 嗰個ching
如果你睇到呢段文嘅時候
其實呢度都有唔少ta 同你睇緊同一個post
佢地實會關照下你唔洗膽心grad 唔到喎
咁係抄個啲人問題喎 佢放答案無問題㗎 咁大個人抄都唔識加加減減
個人認為柒既原因係擺得出黎比人抄個個如果自己交個version 無改過就實出事
原因係實有On9仔搬字過紙原汁原味咁抄 利申讀書個陣真係識人咁做搞出事

至於share source 我就一律都支持既 隔離強國group 就一齊咁做齊齊拎靚grade屌打local
share source 我支持嘅
但係公海share source 仲要叫人搬字過紙我就唔支持
比人抄個個讀完應該唔會有事啦
咁好閒啦輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞