講下自己試過最快揸幾多km/h

629 回覆
10 Like 314 Dislike
15x
401行180
你上年爆疫情嗰陣揸?

日本沖繩嘅高速公路,我行緊中線,要爬頭,慢線又有架慢車唔行得,所以踩左啖油行快線爬頭,條路限速100。
瑞士去德國,柴油suv,估佢唔到可以踩到去250
係 但有啲狗都好仆街好兇咁等你自爆
好耐之前啦, 嗰陣時返GTAA training, 有晚好似兩凌晨兩點幾鐘放工, 住喺Pmall嗰頭
平時大約15-20分鐘轉落404, 嗰晚五分鐘唔夠已經準備落404先嚇一跳望進行下個咪錶

試過有次日光日白行404去緊去接女朋友, 突然大風一吹成架車飄咗一條線先發現自己揸緊150+
去過外地揸車真係唔奇喎..

利申: max 160 only
觀繞 15x 冇咩特別
觀繞 180
入灣要重dup
有晚屯公深夜整緊路,坐架八折的飛140左片右片,嚇到個心離一離師傅仲要若無其事繼續睇電話柯打

喺美國 揸開130
JPN TAXI 款都仲未散 但都牙煙
星期六朝早六七點,吐露港,16Xkm/h,已經唔敢再踩落去
台灣彰化落台中,155羊,14x尾速係單車徑咁窄嘅路落斜,沿途仲要26離地飛起零點幾秒
細cc 車揸170k,feel 到架車有啲飄,有啲搶軚,而且揸得耐好傷神。行130左右其實最舒服,輕鬆暢快。
如果純計速度,試過大直路落斜,衝盡190,但嚴格嚟講唔算揸。
170km / hr 直路無車
係賽車場揸過220
發夢果陣係 天gang圍揸到16x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞