講下自己試過最快揸幾多km/h

629 回覆
10 Like 314 Dislike
26 100好撚恐怖,特別經過泥鬼貨櫃時
法記?林寶?

利申:9up
吹水大會
唔洗比benz 啦 歐洲車普遍都好過日本車
架車夠定夠靜已經唔覺快
一落腳起步一舊起跳
[url]240km/h 歐洲車 都不如日本車既 180km/h

歐洲車真係俾到好多信心你,但係就冇咁剌激
日本車就好似渣住架汽水罐,不過就好剌激,好似除咗冇條命咁
[/url]
諗起matrix
點會
試過幾次屯門去馬鞍山
接近全程行百4...
凌晨吐露港180
快線勁多渠蓋
Syd撚用Waze揸咁多年無俾人捉過

有次行harbour bridge見右線無人 咪地板油咁去上到150左右 (行motorway平均速度)

見到有狗電單車即刻brake返落70
但佢都吊住我尾
一過完橋就閃我 停低之後竟然淨係叫我唔好揸咁快

雖然唔係最快但好好彩
有車牌影相都唔駛,錢搞得掂。
我朋友唔係我,之前租車走轉長途,1程影左十幾張,租車公司會直接暗示,佢哋搞,搵人頂左佢,唔扣分,收幾錢,一條龍服務
180, 有晚收工行Toronto 401 , 自己都唔知去到咁快
上年過new Zealand見條路冇車行over 240
無測速根本唔可以告你超速
就算香港都唔會告你超速,只會是但搵d野開單,或者勾,唔會告你超速
試過的士 160 大欖隧道
德國150-160...
唔係unlimited autobahn

香港130 max
德國 240, MB E class, 過警車頭嗰陣好過癮。

平時喺加拿大揸車Highway 見到警車係習慣踩brake 㗎嘛
120 咁慢就咪阻住啦
401 都要好夜先揸到 180
喺北海道貪玩追班飛車黨行到160
架車已經地板油無很再快
睇住佢地走左去
屯公 130km/h
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞