[教學]Nexus 5X 加散熱膏

183 回覆
41 Like 0 Dislike
巴打
如果我部機g4 bootloop
又想要番啲資料可以點做

拎上華強北

你可以收大量lg v10 用來改再賣番出去

第一個支持

痴線

V10死左果啲個焊點已經斷左,救唔番
就算補番散熱,底板始終係死

so sad, 個人好鍾意v10 ,想買咩來用
你可以收大量lg v10 用來改再賣番出去

第一個支持

痴線

V10死左果啲個焊點已經斷左,救唔番
就算補番散熱,底板始終係死

so sad, 個人好鍾意v10 ,想買咩來用

整返佢囉
心旭旭想拆ipad2
其實點解唔用導熱墊
效果比你落兩層散熱膏應該更加好
其實點解唔用導熱墊
效果比你落兩層散熱膏應該更加好

你講邊隻散熱墊先
樓主,我部三叔note 3 bootloop 點樣救?

試下換電

你係咪boot緊個陣又重新boot過

試下換電

係呀

試下換電

係呀

應該係舊電

試下換電

係呀

應該係舊電

bootloop唔關rom事?
bootloop唔關rom事?

唔關

試下換電

係呀

應該係舊電

試左話我知

試下換電

係呀

應該係舊電

試左話我知

我發現打開左個背蓋會無事

試下換電

係呀

應該係舊電

試左話我知

我發現打開左個背蓋會無事

下......
HTC機

810如散熱問題解決左 其實都幾快

老母部oneplus 2 比我換左新散熱膏之後, 真係前所未有咁順

整完容個人高左

身心健康左Tim 呀
HTC機

HTC機

精品咁

想問下nexus4個屏幕總成通常幾錢左右?

n4仲用到?

n4仲用到?

用到 手上有兩部
一部爆mon 一部壞mon
想整返佢做後備機

n4仲用到?

用到 手上有兩部
一部爆mon 一部壞mon
想整返佢做後備機

你不如收部二手仲平過你買零件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞