1人N件Amazon 抵買之選 (15)

1001 回覆
20 Like 13 Dislike
佢真係遲先諗啦,我試過ups 3日就收到
如果佢用DHL/FEDEX 試過兩三日到呀

依家只能等
your item is being processed by customs 姐係點? 以前未見過
結果92票贊成 24票反對
我pin
Smile
經Amazon Smile買嘢 Amazon會捐貨品金額嘅0.5%去你指定嘅機構
例如係UK嘅Hong Kong Watch

方法好簡單
1. 去Amazon Smile (https://smile.amazon.co.uk/) 㩒get started
2. 搜尋同揀選受惠機構
3. 勾選同意後即可完成
Respect
依舊野tb都要500?
蝦皮係台灣
//蝦皮購物的母公司Sea Group於2017年10月20日在紐約證券交易所(NYSE)以每股15美元的價格掛牌,籌集8.9億美元(新台幣270億元)的首次公開募股(IPO)。中國大陸的騰訊控股是Sea Group上市的主要受益者,其持股比例為39.7%,係最大股東;Blue Dolphins Venture持股15%;李小冬本人擁有20%;sea首席技術長Gang Ye持股10%;其他投資者還包括高瓴資本、淡馬錫旗下投資公司Seatown Holdings、Mistletoe等。//

唔開wiki研究真係會畀佢呃到
btw幾年前自己洗果部v6. 洗黎洗去都臭到hihi. 票來有舊千年塵係依舊野裡面

出咗,仲要用FedEx

應該唔駛8號會到
雖然你好賤

但如果佢真係失蹤好耐,遲遲唔ship(始碼3、4日無動作)過左預定ETA,你email去cs係「有機會」回水的,但你筆運費咁高,無可能回哂囉,十蚊廿蚊美金可能得
十蚊廿蚊貪嚟做乜

就係以前試過件嘢遲咗,Amazon 主動退運費,所以我先問

如果唔係遲得好離譜的話我應該唔會去搞佢
你成3百幾蚊 <<美金>>運費喎

點退到 / 免到呀

你想食人隻車咩

而且seller又唔係AMAZON自己, 人地間舖搵人肯運黎算係咁了
問定先啫

奇跡總有機會發生的
你都唔差果啲運費啦
都肉赤架
Amazon個USPS好耐明明話expected delivery 係9月廿幾,點知依家都未到,仲寫住running late
唔知點好
屌鳩alexa
訂左個石盤到宜家都未有貨
明明 in stock 但又唔出貨
試過呢個情況 買件貨100鎂 運費另加100鎂
過晒ETA 無聲氣 同CS講 佢重新寄+refund左全數運費
bf會唔會有ipad 平?
amazon 買個水晶球問下?
仲有冇app offer
洗唔洗咁撚串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞