1人N件Amazon 抵買之選 (15)

1001 回覆
20 Like 13 Dislike
Ups可以
咪撚信班撚屌講順豐又收購dhl又Kerry
1.) 業務分開 ( 中Kerry唔會由SF送 )
2.) 可以合作 (UPS送EF locker)
買過兩隻死雞都冇死
yen 穿左7
留名
岩岩係德馬買完Hansgrohe雨淋花灑仲有廚廁龍頭
等新屋收樓裝
上個月買咗部翻新機chromebook,感覺良好
除咗美馬買Centrum
美馬SevenSeas都勁平
用緊sandisk隻portable ssd extreme pro, 但開始唔夠用,想買多隻
買返sandisk呢隻好定其他牌子好?有冇性價比高推介?
可以留意 Crucial X8 / X6
我用緊隻 X6 1TB 做 Mac Time Machine backup, 冇乜點發熱
同樣我隻 SanDisk Portable SSD Extreme 第一代插5分鐘都暖

好吸引呀, 心動價!!!
好,多謝建議
我等遲d black friday睇下有冇折先
過左
請問咩價咩model? 成日都好想買, 但唔知買嚟做乜.
所以一直未買
我揀咗好耐先搵到呢部抵diu!

HP 360X,嗰時買翻新HKD$1800,而家加咗好似近$2000

貪佢可以touch mon同裝到android apps,電又com用,中低階機唔好預做到啲咩

我都係喺床上用嚟上網睇youtube睇netflix
行N5000有64GB, 翻新機都好平...
見佢最低做過$199, 再等下先
想請教下而家日馬換貨
寄返日本個dhl運費係咪要自己比咗先再申請退款?

google過以前好似會有個dhl waybill number直接叫dhl上門收貨
但我頭先揀完換貨個system淨係比咗commercial invoice+return ID
唔見有dhl個number (但佢international return嗰度又指定要dhl )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞