[WithU] NiziU 討論區 (8) RikuMayu生快!1st專輯 《U》CB!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今集全程笑住睇。彩花同隊友互相對嘴,其他人夭中彩花,跟住彩花少少谷住個表情真係好過癮。
以現今日本歌手平均黎計算普通
但以jyp出咁多個版本,呢個數字算少

其實今次串流成績都比上一次差左
一黎,偶像團體第一、二隻碟爆上黎,成績好都唔係好作準
通常第三隻開始先係考驗,所以今次跌跌地都唔係好意外
(by 前乃團成員衛藤美彩評論當年欅坂時所講)

其次空白期太長真係消失左咁
綜藝節目又係自家製,又要收費電視台睇
冇乜新客

同埋我估(毫無根據)日本唔係好buy抽卡仔
想買withU盤可以點
信和上次有間有賣,今次去睇得初回AB通常三款
要睇幾多jyp既片先剪到出嚟?
足本版多咗啲傾偈同花絮,真係好睇。
淨係睇咗twitch直播,好似無放到片出嚟。
呢個未睇到,不過印象中hulu版會多咗春菜訪問環節逐個成員問佢地參與supersonic既感受,錄影we niziu tv中chopstick舞台既綵排情況,同埋可能每集最後都有遊戲環節,今集係鬥耐唔眨眼。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞