[WithU] NiziU 討論區 (8) RikuMayu生快!1st專輯 《U》CB!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今集阿ku笑得好勁。
一齊生活既小事都有趣。
最近jyp嘅製作團隊可能想玩下新嘢,旗下女團啲mv都咁綺麗風
話說再聽一次新歌,發現好高音
正,想俾佢話。

Happy Mayuka Day
Happy birthday mayuka
Happy birthday Mayuka
mayuka生日快樂!
唔算咩警號,因為akb好長歷史又沉咗好耐,佢係諗緊點改變去求生。niziu反而初出道,而家定位明顯係韓風元氣團,暫時叫只此一家,同其他偶像團體分別咗出嚟。到幾年後niziu全員成人,個環境可能唔同晒,就真係要諗下點改。
行返師姐圑條路都應該得嘅,有自己綜藝節目,快啲儲歌,準備Dome Tours!
https://www.japantimes.co.jp/news/2020/10/06/national/japan-south-korea-resume-business-travel-thursday

日韓短期商弱簽名唔使隔離,咁就唔使好似之前幾個月咁有太長空白期!
日韓短期商務簽證唔使隔離,咁就唔使好似之前幾個月咁有太長空白期!
48, 46都唔係全部做綜藝人,係喺咁多人既團體先要靠誇張既綜藝做自己既定位。niziu主打才藝同團隊合作,做綜藝時自然表現夠可愛就得嘞。基本上佢地幾得寵,同場啲前輩藝人識得點幫佢地。到真係要搵人搞笑既場合,就派久妹出去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞