點解大圍間紅茶日日都咁撚多人排隊

371 回覆
32 Like 195 Dislike
間嘢貴同環境麻麻,d蟲飛嚟飛去
係d嘢幾好食
你要討論食物質素定係應唔應該幫襯?
有邊間係大圍係同紅茶差唔多?我咁多年就未遇過喇
至於屌手足,你可以話唔應該幫襯,但唔好其他人覺得好食就左一句洗白右一句打手去否定人地既觀感。明白?
食完好口喝
不過係好食
個菠蘿包新鮮嘅話好正
原來唔撚識食早講呀

奶茶都講得出
茶濃唔濃 奶夠唔夠滑 比例啱唔啱平唔平衡
糖會唔會太多太甜
2021仲分黄蓝
其實紅茶比左幾錢你
咁你認唔認同佢貴同一般質素先?
定係你講得出好味? 咁有幾好味,講黎聽下,形容下
金囍出餐慢到…我同同事食過,我食完佢個餐都未到
然後就永不錄用
同埋點為之滑同平衡,個比例同標準邊個定?
依間條龍長 但其實排唔耐 去得好快
間間紅茶都好撚旺㗎啦連買麵包條隊都好長
食過兩次
出餐正常
比例標準
同比例唔同溫度沖法都唔同
唔識就柒小陣

一句質素一般 就識食
觀塘劣食多,只要整得好過佢哋就好多人排
咁你認唔認同貴同質素一般先
茶記黎講唔認同
貴唔貴要問自己 人人唔同
紅茶真心好味啵
旺角同油麻地個間ok, 尖沙咀個間服務好差,係咁喝d客
你都痴鳩線就算係元氣,你要食咪一樣食

撚有得勒令你唔食

只不過又貴,又排長龍,又唔係咩特別嘢,質素又唔係高,你鍾意折磨自己關我撚事我話唔撚值啫
點唔認同,點好食法,形容一下?
貴就貴,唔貴就唔貴,依家我問緊你。
口味夠人人唔同啦,你又話人唔識食?
反而想巴打推介吓「同樣價錢大把同質素」既餐廳
首先,兩年前啲打手嘴臉,誇張到歪理周圍都係,盲撐乜都有,呢個係 呢間嘢比我 嘅觀感。

其次,我又真係唔係住大圍,你話大圍有無,我真係駁唔到,但其他如觀塘、旺角,排長龍,價錢貴,質素唔突出,呢個就係我嘅觀感,都重申咗幾次,唔好淨係話我用打手否定你,你就執住呢點去否定我嘅觀感

明白?
咩叫事實真相啊根本騎牆,收皮啦你

成班打手話要變佢做黃店,但實際上 咩嘢都冇做過,淨係隱隱悔悔。

你要做生意,唔出頭,得,咁你就咪撚搵打手話 要變自己做黃店,拎貞節牌坊谷生意

事實表面?你似乎先係 淨係睇到表面果句喎
你再回顧一下個topic
由頭到尾講緊大圍,你又扯到其他分店
我又冇話你抹黑,我邊度有否定你嘅觀感呢?
結論:你九唔搭八
冇錯喇,我剩係講大圍呢間姐,其他紅茶幾好食幾難食都唔關呢個post事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞